Deferred Procedure Call / dziwne mulenie kompa

Witam w Process Explorer pokazuje mi sie cos takiego jak DPCs (deferred procedure call) kiedys albo go nie bylo ,albo nie stwarzal problemow, od jakiegos czasu (kilka dni) zaczelo mi cos pozerac calego procka , wiec wlaczylem ProceXp i lukam o co chodzi i widze ze DPCs wsowa mi proca, gry ktore kiedys mialy po 80klatek teraz maja 4 , filmy chodza normalnie, ale np juz karta tv wsówa mi znowu tyle procka ze zaczyna wszystko sie wlec, i "klatkowac". Nie mam pojecia o co chodzi i dlaczego to sie nagle ujawnilo? wszystko muli i non stp 90% i wiecej DPCs
Confused, tak samo bardzo wzrasta przy sciaganiu jakiegos pliku z z sieci, podczas kopiowania z dysku na dysk.
temperatury w normie takie jak zawsze, niedawno zmienialem procka i plyte , nie czaje zabardzo biosu wiec nic tam nie ustawialem ,jedynie na tyle co wiem czyli boty itd , moze tam musze cos ustawic? moze nei wiem poradzcie cos bo to chodzi gorzej niz P1 66Mhz z 4mb ramu

dodam jeszcze ze juz na tym configu gralem i bylo ok ,a nawet wiecej niz ok porownujac go z moim poprzednim configiem , a tu nagle takie akcje

system win xp sp2

sprzet

DFI LanPartyUT nF3 ULTRA-D
AMD Athlon 64 3200+(Venice)
TWINMOS DDR 1024MB (2x512MB)DualChanell
Palit GeForce 6600
ST3160812A
FORTRON FSP400-60PFN 400W

Odpowiedzi: 0

Ghosti
Dodano:
20.08.2006 12:25:05