Darmowe dzwonienie na stacjonarne [VoipBuster]
Znalazłem na innym forum info o programie z którego moźna dzwonić za free na numery stacjonarne. Po minucie się rozłącza, ale moźna znowu nawiązać połączenie. Oto link: http://www.voipbuster.com/en/index.html
Odpowiedzi: 20
Musisz wpisac +48( i kierunkowy bez zera)np. +4832******* a co do tego 1 programu bo ten drugi narazie ta strona vco podaliscie jest nieczynna.... co do tego 1 to ja moge dzwonic ale tylko przez 10 sek :/
probowalem juz :|
spróbuj w ten sposób: 004832........
mi niestety nie działa :( wpisuje +48032******* i nic.. ;/ 'call ended' help me!
Jest kolejny program do dzwonienia za free, na stacjonarki. Więcej informacji na mojej stronce internetowej ;)
Tak.
Tylko na telefony stacjonarne.
Pozdrawiam
Tylko na telefony stacjonarne.
Pozdrawiam
Free calls to any regular phone in:
Australia
Austria
Belgium
Canada
Czech Republic
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Luxembourg
Netherlands
Norway
Portugal
Spain
Sweden
Switzerland
United Kingdom
United States
100% Free, no call setup! Check our rates page.
To znaczy źe to jest lista krajów na które moge rozmawiać za friko?
Australia
Austria
Belgium
Canada
Czech Republic
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Luxembourg
Netherlands
Norway
Portugal
Spain
Sweden
Switzerland
United Kingdom
United States
100% Free, no call setup! Check our rates page.
To znaczy źe to jest lista krajów na które moge rozmawiać za friko?
Witam.
Rzeczywiście, do Polski nie moźna juź dzwonić.
Listę moźna znaleźć tu:
http://www.voipbuster.com/en/rates.html
Sam dość często dzwonie do UK.Naprawdę świetna sprawa.
Pozdrawiam
Rzeczywiście, do Polski nie moźna juź dzwonić.
Listę moźna znaleźć tu:
http://www.voipbuster.com/en/rates.html
Sam dość często dzwonie do UK.Naprawdę świetna sprawa.
Pozdrawiam
GokuSSJ6:juź do polski za free niemoźna dzwonić sprawdz w spisie krajuw na stronie programu
A do Chicago moźna za darmo (jak na tą liste wejść wogole?)?
A dajmy na to ze ja jestem ze Sławy( bo jestem ) i mam numer: 1234 co nie? ale jak dzwonie do siebie z komórki to musze wpisać: 3561234 nie? do województwa kierunkowy to będzie 068 356 1234.Ale jak do polski to jak?? Tak?:
0048 68 356 1234?? nie działaalbo 0048 068 356 1234 Napiszcie mi mój numer jak mam wpisać ok proszęęęę
0048 68 356 1234?? nie działaalbo 0048 068 356 1234 Napiszcie mi mój numer jak mam wpisać ok proszęęęę
Diesel:a u mnie wyswietla sie cos takiego i to wszystko.. ps. firewalle mam powylaczane :(
zarejestruj sie od kolegi z kompa i po klopocie ;)
wiem ze jak sie ma neo to wlasnie taki cos wyskakuje
A ja jakos niemoge sie do mnie dodzwonic z tego programu wpisuje tak : 004854( mój numer) i enter a tu ... nic :roll:
zainstalowałem ten śmieszny programik ale nic z tego :roll: co ja mam robić?? bo robie tak : 004854 (mój numer domowy) a tu..... nic
Szkoda :( A znasz moze jeszcze jakis programik?? Ten gizmo project mozna dzwonic ale jest jakis limit tylko jeszcze niedoszłem jaki bo załozyłem nowe konto i chce miec w razie potrzeby " czyste" :) Wiesz moze jaki tam jest limit ?? THX za pomoc :)
juź do polski za free niemoźna dzwonić sprawdz w spisie krajuw na stronie programu
Witam, pewnie wiele osob z was zna ten programik do dzwonienia na stacjonarne za free... Na poczatku uzytkowania było git, działało a teraz przy probie zadzwonienia do polski (dobry kierunkowy itd, wczesniej działało) wyskakuje bład : Call ended (Destination is not free of charge (6)) Wiecie oco chodzi?? Dla niektorych działa cały czas a dla mnie i kilku innych osob wywala po jakims czasie taki bład.. Pomozecie mi?? A moze znacie inny program do dzwonienia na stacjonarne\komorki za free??
Sorki za odswiezenie... I czy wiecie czy na stacjonarne mozna dzwonic programem Gizmo Project ?/ Chyba nie :(
Sorki za odswiezenie... I czy wiecie czy na stacjonarne mozna dzwonic programem Gizmo Project ?/ Chyba nie :(
a u mnie wyswietla sie cos takiego i to wszystko.. ps. firewalle mam powylaczane :(
tomasss:Mysle, ze to kilka minut jest darmowego dzwonienia(...)
na voipbuster ktoś:If you want to enjoy UNLIMITED free calls (...)
Pytanie z innej beczki: czy mozna zaufać podając numer karty na ich stronie (widze źe strona ma https i czarna kłódeczka wyświetla sie w Firefox)?
Mysle, ze to kilka minut jest darmowego dzwonienia, pozniej trzeba juz zasilic konto.
Czyz nie tak ?
Czyz nie tak ?
Wygląda na to źe tak ale z tego co słyszałem to są problemy z zapłaceniem tego z Polski.