Dane
Słuchajcie czemu pod WinXP nie widzi mi dysku twardego (4,3GB) mały ale widział lae ostatnio patrze ale w moim komputerze nie ma go :D Słuchajcie podłączony jest dobrze a BIOSIE ustawiny dobrze na bank! Ale pod infejsem–graficznym windowsxp nie ma! Macie pomysł?
A słuchajcie jeszcze jedno czy jak mam MKS_VIR orginalny na 2 dyskietkach kupiłem kiedyś! No ale strasznie wolno się uruchamia no i chciałem go przenieść na dysk wtedy to migiem! Ale wyskakuje przy jednym pliku OCHRONA ZAPISU nie moźna skopiować! To jak to obejsć i wogule moźna?
Sorki źe tyle pytań! :wink:
A słuchajcie jeszcze jedno czy jak mam MKS_VIR orginalny na 2 dyskietkach kupiłem kiedyś! No ale strasznie wolno się uruchamia no i chciałem go przenieść na dysk wtedy to migiem! Ale wyskakuje przy jednym pliku OCHRONA ZAPISU nie moźna skopiować! To jak to obejsć i wogule moźna?
Sorki źe tyle pytań! :wink:
Odpowiedzi: 3
PPM na MOj komputer/Zarzadzaj|
Sprawdz własciwosci plikow (tylko do odczytu ??)
Uprawnienia rowniez
Sprawdz własciwosci plikow (tylko do odczytu ??)
Uprawnienia rowniez
A gdzie się znajduje to zarzadzanie dyskami?
No własnie ten otworek jest zamknięty i nic!
Podobny problrm mam z windowsem 3.11 jak chce przenisc 2 waźne pliki z dysku na dyskietke to samo!
No własnie ten otworek jest zamknięty i nic!
Podobny problrm mam z windowsem 3.11 jak chce przenisc 2 waźne pliki z dysku na dyskietke to samo!
Słuchamy... :P
Ad1: Jesli piszesz ze w biosie go widac to udaj sie jeszcze do zarzadzania dyskami i przypisz mu jakies literki
Ad2: Sprawdz czy taki "dzyndzel" w dyskietce nie masz ustawiony na pozycje otwarta
Ad1: Jesli piszesz ze w biosie go widac to udaj sie jeszcze do zarzadzania dyskami i przypisz mu jakies literki
Ad2: Sprawdz czy taki "dzyndzel" w dyskietce nie masz ustawiony na pozycje otwarta
Strona 1 / 1