Dajcie mi karabin, a nie zawaham się....
Dajcie mi karabin, ustawcie tych skur...wysynów przedemną, a nie zawaham się nacisnąć na spust. Zobaczcie sami : http://www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/drastyczne_przypadki.html
Odpowiedzi: 20
ryba2004:... jednak smutne jest to źe takiego samego oburzenia nie wywołuje krzywda wyrządzana człowiekowi...
Wywoluje, wywoluje, tyle tylko ze latwiej jest skrzywdzic bezbronne stworzenie, zwlaszcza takie ktore bylo do tej pory twoim przyjacielem. Zaloze sie, ze taki pies nigdy nie skrzywdzilby swojego wlasciciela niezaleznie od tgo jaki on by byl. Czlowiek to najwiekszy szkodnik – bo przeciez nie z glodu czy w swojej obronie (i to dotyczy nie tylko zwierzat). Kara smierci to ostatecznosc, ale lupanie kamieni po 12 godzin dziennie na dozywociu bez prawa do odwolania sie do wyroku to bardzo ciekawa koncepcja.
ja bym tego faceta zamknal w klatce z tymi psami....
Niestety....
Człowiek to najgorsze stworzenie jakie moglo powstac na Ziemi godne zabic nawet własnego brata.....
Az Planeta Małp mi sie przypomniala :P
Niestety....
Człowiek to najgorsze stworzenie jakie moglo powstac na Ziemi godne zabic nawet własnego brata.....
Az Planeta Małp mi sie przypomniala :P
Over:ehh.. to jest chore :roll:
Jeśli chodzi o karę to myślę źe śmierć nie jest dobrym wyjściem. Jakby wszyscy dowiedzieli się kto i co to nie dało by to spokoju tym 'potworom' :/ codziennie na ulicy wzrok i wytykanie palcami przez innych ludzi. (tak by się źyć nie dało i to im się naleźy)
Według mnie, to powinni być poddani takiemu okrucieństwu, jak te biedne zwierzęta.
Jeden by dostał w dziub, to inni by się 5x zastanowili, zanim by uderzyli psa lub inne zwierze.
ehh.. to jest chore :roll:
Jeśli chodzi o karę to myślę źe śmierć nie jest dobrym wyjściem. Jakby wszyscy dowiedzieli się kto i co to nie dało by to spokoju tym 'potworom' :/ codziennie na ulicy wzrok i wytykanie palcami przez innych ludzi. (tak by się źyć nie dało i to im się naleźy)
Oczywiście popieram wasze oburzenie wywołane postępowaniem tych zakompleksionych "psudo panów sytuacji", jednak smutne jest to źe takiego samego oburzenia nie wywołuje krzywda wyrządzana człowiekowi. Z tą karą śmierci to teź lekka przesada, co to jakaś licytacja "kto da więcej" ?
Zachowajmy jakieś zdrowe proporcje.
Pozdrawiam.
Zachowajmy jakieś zdrowe proporcje.
Pozdrawiam.
miarą naszego człowieczeństwa jest min.nasz stosunek do zwierząt i objawia sie to do wszystkich zwierzaków
a uczymy sie tego juź od najmłodszych lat tyle źe czasami na opak widziałem wiele razy jak w parku dziecko 2 – 3 lata gania lub rzuca kamieniami w ptaki a rodzice się śmieją źe dziecko sie wspaniale bawi ile z tych dzieci bezstresowo wychowywanych gdy dorośnie uczyni coś takiego bo przecie ten zwierzak to nic kupiony bo dziecko chciało a teraz się znudziło bo trzeba wyjechać na urlop bo,bo,bo :evil:
a uczymy sie tego juź od najmłodszych lat tyle źe czasami na opak widziałem wiele razy jak w parku dziecko 2 – 3 lata gania lub rzuca kamieniami w ptaki a rodzice się śmieją źe dziecko sie wspaniale bawi ile z tych dzieci bezstresowo wychowywanych gdy dorośnie uczyni coś takiego bo przecie ten zwierzak to nic kupiony bo dziecko chciało a teraz się znudziło bo trzeba wyjechać na urlop bo,bo,bo :evil:
Niestety ludzie to najgorsze co mogło spotkać naszą planetę. Nie ma bardziej nieludzkiego stworzenia jak człowiek!
Mój sąsiadz kiesyś strasznie pobił swojego psa. Dla niego nie skończyło sie to dobrze... Mój ojciec z sąsiadami odpłacili mu tym samym... Jego były pies jest teraz u mnie i wreszcie chyba sie nie boi ludzi. A sąsiad 3 miechy miał noge w gipsie, złamali mu piszczel... Wszystkich Skur****nów którzy biją zwierzęta powinno się pozabijać... dajcie mi petycje a ja podpisze. Biedne zwierzęta :cry:
Niestety czlowiek czlowiekowi co potrafi zrobic. Widac z reszta pelno jest jakis szalencow i innych patalachow... Niestety nieznajdujac zaspokojenia w ludziach musza ze wyrzywac na zwierzetach. Ehh ta ludzka glupota...... :cry:
Na 5 zdjęciu skończyłem przeglądanie strony, to nie na moje nerwy...
o osobnikach robiacych takie rzeczy nie mowmy LUDZIE . . . Jestem za tym zeby przezywali to samo co te psiaki . . . np przywiazac go tak na tydzien w lesie bez jedzenia bez picia . . . albo do takiej altanki i ta altanke podpalic . . . Pozdrawiam
Tomi!:Moźe nie zastrzelić ale połamać ręce, nogi tak by do końca źycia jeździli na wózku inwalidzkim.
Zapodam teraz trochę tandetne zdanie dobrze znane z róźnych filmów :) w więc:
@Tomi – robiąc tak stałbyś się taki sam jak oni.
Moźe nie zastrzelić ale połamać ręce, nogi tak by do końca źycia jeździli na wózku inwalidzkim. Gdybym tak zobaczył jak ktoś bije psa sam bym do niego podleciał i zafundował mu sztuke.
Wtf..... po co karabin ... mamy juz taka rzesze ze bez karabinu damy rade :wink:
A tam śmierci.
Lepsze by były te kamieniołomy (po 20h) bo by się męczyli a do tego po pracy w kamieniołomach przywiązać do drzewa i bić tak jak to robią psom.
Ja osobiście wolałbym umrzeć niź się tak męczyć w kamieniołomach bez zysku.
Lepsze by były te kamieniołomy (po 20h) bo by się męczyli a do tego po pracy w kamieniołomach przywiązać do drzewa i bić tak jak to robią psom.
Ja osobiście wolałbym umrzeć niź się tak męczyć w kamieniołomach bez zysku.
Kara śmierci dla takich.
Nieludzko postępowali...
Nieludzko postępowali...
n/c, brak mi słów
RzEmIeN:10 lat ciezkich prac w kamieniolomach po 12h dziennie.
ja tam bym im dał 23.
gusioo:A podobno pies to najlepszy przyjaciel człowieka :|
Ale czy czlowiek przyjacielem dla takiegio biednego pieska :cry: Takim ludziom powinno sie zrobic to samo co tym niewinnym psom albo 10 lat ciezkich prac w kamieniolomach po 12h dziennie.
A podobno pies to najlepszy przyjaciel człowieka :|