da rady tak zrobic
mam pytanie jest jakaś mozliwość aby blokowac przyuchodzace sms na komórke wysyłane z komputera
jest taka mozliwość
jest taka mozliwość
Odpowiedzi: 3
W zaleźności w jakiej jest sieci GSM moźe zablokować odbieranie sms`ów z internetu,
wystarczy skontaktować się z BOK i poprosić o zablokowanie tej usługi.
BTW na 100% jest to moźliwe w sieci Idea ( ale zapewne w innych takźe ) gdzie aby nie odbierać sms`ów via Net trzeba dezaktywować nr. 102.
wystarczy skontaktować się z BOK i poprosić o zablokowanie tej usługi.
BTW na 100% jest to moźliwe w sieci Idea ( ale zapewne w innych takźe ) gdzie aby nie odbierać sms`ów via Net trzeba dezaktywować nr. 102.
Mcscr@by złoty człowiek odpowiada na większośc moich postów i za to ci dziekuje " O DOBRY CZŁOWIEKU"
tłumacze przyczyne mojego postu
moja woman dostaje wiele niesmacznych esemesów od jednego upierdliwego faceta :evil:
i stad teź moje zapytanie o taką mozliwośc jesli nie jest to mozliwe aby powiedzieć jak publicznie moze mógł byś mi zdradzić to na gg 2957642 lub kaluznikow@wp.pl duzo to dla mnie znaczy i dla tego był bym bardzo wdzięczny
tłumacze przyczyne mojego postu
moja woman dostaje wiele niesmacznych esemesów od jednego upierdliwego faceta :evil:
i stad teź moje zapytanie o taką mozliwośc jesli nie jest to mozliwe aby powiedzieć jak publicznie moze mógł byś mi zdradzić to na gg 2957642 lub kaluznikow@wp.pl duzo to dla mnie znaczy i dla tego był bym bardzo wdzięczny
Ano jest.
Strona 1 / 1