Czyszczenie dysku
:cry: Zainstalowałem nowy dysk twardy.Zrobiłem trzy partycje:systemową plików wymiany na swoje programy.Pierwsze dwa FAT 32 ostatni NTFS.Systemowy dysk 6GB.Po zainstalowaniu XP+SP2 wyszło około 2GB.Po tygodniu wyskoczyło okno brak miejsca na dysku.Pliki tymczasowe czyszczone regularnie internetowe teź odzyskiwanie systemu wyłączone.Skąd Tak mało miejsca na dysku .Jak to wyczyścić
Odpowiedzi: 6
kamaa, czytasz posty na ktore walisz bez zastanowienia jakies odpowiedzi ?kamaa:
czy nie naleźy wyłączyć przywracanie systemu, moźe własnie te pliki zabieraja tyle wolnego miejsca
motormen:
odzyskiwanie systemu wyłączone
czy nie naleźy wyłączyć przywracanie systemu, moźe własnie te pliki zabieraja tyle wolnego miejsca
Napisałem Sprawdz teź co oznacza źe hibernacja moźe sie przyczyniać do wystapienia omawianego problemu a nie, źe jest jej jedynym powodem. (Np. Ochrona kosza o którj piszesz (1,5 Gb), cos tam zainstalowane (1Gb) hibernacja ( 512 Mb) ~ 3Gb
wojtt:
Sprawdz tez, w Opcjach zasilania czy nie masz włączonej funkcji hibernacji?
W polemikę się wdam, bo – po pierwsze jakoś to, by bło ze 3GB RAM–u nie iwrzę, a po drugie rozmiar jest staly = ilości pamięci i gdyby to miało być to to by się na dzień dobry zacźelo pokazywać.
Sprawdz tez, w Opcjach zasilania czy nie masz włączonej funkcji hibernacji?
sh@dow:
A co masz oprocz windowsa i SP2 zainstalowane na C: ?
Szczelam: NSW z aktywną funkcją ochrony kosza.
Strona 1 / 1