Czysty Windows bez Service Packów

Cześć

Czy ktoś z was mógłby mi to wytłumaczyć, bo nigdzie na ten temat niemoge znaleść informacji, chodzi mi o to czy lepiej jest zintegrować czysta Winde z SP2 i czy jeśli zintegruje SP2 z WinSP1 to będzie miało to jakąś róźnice? Słyszałem źe lepiej jest łączyć czystego Winda z SP2.

inne pytanie. Czy jest wogóle jakiś program do odinstalowywania Service Pack'ów?

Czy da sie jakoś usunąć tego packa? Moźe poprzez usunięcie "jakichś" plików SP1 z plyty da sie go jakoś wywalić?

Prosze, niech ktoś mi pomoźe co kolwiek wie na ten temat.

Pozdrawiam.
Misiek

Odpowiedzi: 4

Longhorn będze łatany i tu nie ma co się oszukiwać.
Większość ludzi na świecie zaiwania na produktach Billa i paranoicy od utrudniania źycia innym będą w tych prodyktach szukać dziur chodźby po trupach.
Microsoft z Longchornem napewno posunie się daleko do przodu a za nimi jak zwykle niezliczona armia komputerowych paparaccji mając w głowie jedną myśl: "Kill Bill", a Bill na to: sp1, sp2 itd.
Pan i pastuch
Dodano
21.06.2005 12:22:00
nie ma to znaczenia zawsze i tak windowsupdate ci pokaze co ci jeszcze brakuje:)

pozatym dochodze do wniosku ze lepiej kupic system po 2 latach wtedy go pozabezpieczaja! ja sadzicie??? jak longhorn czy cos nowego wypuszcza poczekac 2 lata i kupic juz po 8 serwis pakach :)):):):):)
sdcom
Dodano
21.06.2005 11:47:33
Nie ma zadnej roznicy jezeli inataluje sie Sp2 na Sp1 to Sp2 i tak sie insaluje tak jak bys instalowal go na czystego XP
pzu
Dodano
21.06.2005 11:37:50
Ok. Dowiedziałem sie troche i jeźeli mówisz źe niema róźnicy, to chyba zakończe te "poszukiwania".

ps. Dzieki Bobi

:)
misiek1313
Dodano
13.06.2005 19:58:04
misiek1313
Dodano:
13.06.2005 18:15:16
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1