Czyścić RAM czy nie ?
Witam serdecznie.
Czy XP prof. wymaga czyszczenia RAMu czy nie ?
Mam do tego celu program o nazwie "RamBooster",
który od czasu do czasu uruchamiam w tym celu,
jednak nie jestem do końca przekonany czy XP tego wymaga...
Czy XP prof. wymaga czyszczenia RAMu czy nie ?
Mam do tego celu program o nazwie "RamBooster",
który od czasu do czasu uruchamiam w tym celu,
jednak nie jestem do końca przekonany czy XP tego wymaga...
Odpowiedzi: 6
Ja powiem swoje sprzeciw – czyszczenie pamieci RAM sprowadza sie do umieszczenia jej duzej czesci w pliku wymiany – co sie nie oplaca bo korzysta sie wtedy z wolniejszego dysku
Ja powiem swoje sprzeciw – czyszczenie pamieci RAM sprowadza sie do umieszczenia jej duzej czesci w pliku wymiany – co sie nie oplaca bo korzysta sie wtedy z wolniejszego dysku
Żółty:
Darkman:
Jak masz mało pamięci to chodzby z tego względu aby szybciej ci komp chodził ja mam tweak ram
O ile szyybciej chodzi ?? Czym mierzyłeś ?? Jak myslisz – te rzeczy z ramu to gdzie są upychane przez tego typu programy ??
Odpowiem – skoro wiem to błysnę:P na dysku w pliku wymiany.
Mili moi – o tym jaki jest sens uźywania oczyszczaczy był juź co najmniej jeden topic w dziale programy i siegniecie do niego będzie Wam pomocne w rozwaźeniu za i przeciw.
Darkman:
Jak masz mało pamięci to chodzby z tego względu aby szybciej ci komp chodził ja mam tweak ram
O ile szyybciej chodzi ?? Czym mierzyłeś ?? Jak myslisz – te rzeczy z ramu to gdzie są upychane przez tego typu programy ??
Nie – nie wymaga.
Strona 1 / 1