CZYMM OTWORZYC PLIKI .BIN????? :)
Witam, mam problem sciagnołem przez torenta film, sciagnoł sie plik .BIN i nie wiem czym go teraz otworzyć :( Z gory thx za szybka odp ;) :D
Odpowiedzi: 8
$eb@:
Ok dzęki wam wszystkim jeszce raz. Film otworzyłem obejźałem i byl moim zdaniem rewalecyjny { "house of wax" ) a wkoncu skorzystałem z programu UltraISo :D :D :D :D :D :D :D Pozdro:D!!!
Do kina trz było iść. Mniej problemów by było.
P.S: Mordek sie nie dało wiecej wstawić ?
Ok dzęki wam wszystkim jeszce raz. Film otworzyłem obejźałem i byl moim zdaniem rewalecyjny { "house of wax" ) a wkoncu skorzystałem z programu UltraISo :D :D :D :D :D :D :D Pozdro:D!!!
$eb@:
Witam, mam problem sciagnołem przez torenta film, sciagnoł sie plik .BIN i nie wiem czym go teraz otworzyć :( Z gory thx za szybka odp ;) :D
alkocholem prawie wszystko otworzysz
Naleźe się nauczyć, źe w takich sytuacjach jedyną prawidłową odpowiedzią jest zdanie o złodzieju i dupie ( oczywiście z powołaniem się na "źródło" ) .
Rebe wiem ze rozszerzenie bin ma jeszcze wiele innych plikow, np bios: bin, rom, ami.. On pytal o film wiec raczej jest to kolo 700MB, wiec kalkulujacv dalej bedzie to pewnie obraz CD... :wink:
mettal:
BIN to obraz plyty, a otworzysz go wiloma programami, np do wirtuali Daemon Tools, lub do obslugi obrazow UltraISO
Żebyś się nie zgrzał, gdy np. na plik z BIOS–em o takim rozszerzeniu trafisz.
Trochę szkoda płyty dla 250KB .
Eepromy, FlashRomy itp. b. często własnie plikami o takim rozszerzeniu się posługują.
BIN to obraz plyty, a otworzysz go wiloma programami, np do wirtuali Daemon Tools, lub do obslugi obrazow UltraISO
http://forum.centrumxp.pl/search.php
Że o przyklejonym temacie w dziale Programy nie wspomnę.
Że o przyklejonym temacie w dziale Programy nie wspomnę.
Strona 1 / 1