czy według was mam dobrego kompa
od niedawna mam nowego kompa podaje paramewtry :
procek athlon 2500 barton 1,84 ghz
pamięc 521 ddr pc 333 kin
obudowa atx
hdd cAVIER 80 GB 8 MB CACHE
PŁYTA KT 6 DELTA MSI ( KUMPEL MI MÓWI ŻE MAM CIANIARSKĄ PŁYTE GŁÓWNĄ CO O NIEJ SADZICIE ,DUZÓ OSÓB MI MÓWI ZE LEPSZA JEST N FORCE ??)
GRAFA GF 4 440 MX (JESLI CHODZI O NIA PRZYZNAJE ŻE NIE JEST NAJLEPSZA ) ,MAM ZAMIAR KUPIĆ NOWĄ TYLKO NIEWIEM KTORĄ TAK DO 400 ZŁ .
PROSIŁ BYM O KOMENTARZ CO DO MOJEGO ZESTAWU
POZDROWKA DLA WSZYSTKICH
procek athlon 2500 barton 1,84 ghz
pamięc 521 ddr pc 333 kin
obudowa atx
PŁYTA KT 6 DELTA MSI ( KUMPEL MI MÓWI ŻE MAM CIANIARSKĄ PŁYTE GŁÓWNĄ CO O NIEJ SADZICIE ,DUZÓ OSÓB MI MÓWI ZE LEPSZA JEST N FORCE ??)
GRAFA GF 4 440 MX (JESLI CHODZI O NIA PRZYZNAJE ŻE NIE JEST NAJLEPSZA ) ,MAM ZAMIAR KUPIĆ NOWĄ TYLKO NIEWIEM KTORĄ TAK DO 400 ZŁ .
POZDROWKA DLA WSZYSTKICH
Odpowiedzi: 7
pbartek:
Pawek dlaczego napisałeś wysłuźonego Gf tit 4200
Chcę tu sprostować, ja napisałem
wysłuźonego, ale jeszcze bardzo dobrego GF4Ti 4200
Chyba nie trzeba juz tego komentować...
Pawek dlaczego napisałeś wysłuźonego Gf tit 4200
Ja mam Gainward Geforce 4 4200 tit 128mb ddr GS VIVO i kupiłem ją za 1000 zł jakieś pół roku temu i jak narazie źadna gra na największych ustawieniach mi się nie tnie. Uwaźam źe gainward robi najlepsze karty
Ja mam Gainward Geforce 4 4200 tit 128mb ddr GS VIVO i kupiłem ją za 1000 zł jakieś pół roku temu i jak narazie źadna gra na największych ustawieniach mi się nie tnie. Uwaźam źe gainward robi najlepsze karty
Kompa masz fajnego więc na twoim miejscu zainwestowałbym troche w wygląd.
Thomas18:
POZDROWKA DLA WSZYSTKICH
następnym razem nie pisz z włączonym caps lockiem, bo duźe litery oznaczają krzyk !
tak jak juź inni zauwaźyli grafa jest słaba.
mi osobiście nie wystarczyłby takźe dysk – tylko 80 gb – jednakźe to zaleźy juź od danego uźytkownika– czy będzie trzymać rzeczy na dysku czy na cd'kach
jesli chodzi o nia to w 3 damrku osiaga jedynie 4000 punktów przy moim sprzęcie ,zaskakująco mało jak na mój komp ale poruszalem juz ten temat na forum . gf4 440 mx ,kupywałem ja jeszcze 5 miesięcy temu dałem za nią cos 200 zł.
Pawek ma racje.
Poskładałem kumplowi podobny konfig plus płyta Gigabyte na Nforce 2 i Prolink Gf4 ti 4200 za 470 pln.
Wynik 12500 3dmark.
Bez podkręcania.
Poskładałem kumplowi podobny konfig plus płyta Gigabyte na Nforce 2 i Prolink Gf4 ti 4200 za 470 pln.
Wynik 12500 3dmark.
Bez podkręcania.
Płyta jak płyta... nic nadzwyczajnego. Jeśli chodzi o reszte prócz karty graficznej (o niej niźej), to spoko.
Odnosnie karty graficznej to faktycznie nie najlepsza (to okreslenie i tak jest wygórowane :wink: ). Za 400 zł nie kupisz nic wyraźnie lepszego. Ja bym na Twoim miejscu jeszcze pozbierał i kupił cos konkretnego (np. wysłuźonego, ale jeszcze bardzo dobrego GF4Ti 4200)
Odnosnie karty graficznej to faktycznie nie najlepsza (to okreslenie i tak jest wygórowane :wink: ). Za 400 zł nie kupisz nic wyraźnie lepszego. Ja bym na Twoim miejscu jeszcze pozbierał i kupił cos konkretnego (np. wysłuźonego, ale jeszcze bardzo dobrego GF4Ti 4200)
Strona 1 / 1