Czy warto zaistalowac Service Packa??
Witam
Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000)
Oto co mam na kompie w tej chwili. Zastanawiam sie nad service packiem , ale podobno spwoduje to spowolnienie kompa. Czy to prawda, co radzicie panowie, czy instalowc, a jesli juz to 1 czy 2 service pack, a moze jeszcze cos innego.
pozdr
athlon21200, dysk 80 i 60gb,NVidia geforce2 MX400
Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000)
Oto co mam na kompie w tej chwili. Zastanawiam sie nad service packiem , ale podobno spwoduje to spowolnienie kompa. Czy to prawda, co radzicie panowie, czy instalowc, a jesli juz to 1 czy 2 service pack, a moze jeszcze cos innego.
pozdr
athlon21200, dysk 80 i 60gb,NVidia geforce2 MX400
Odpowiedzi: 7
Kompa moźesz aktualizować na bieźąco wszystkimi łatkami :!: :!: :!: Lepszej ochrony od SP"dwójki" nie widziałem :lol: :lol: :lol:
Nie pytaj się instaluj!
Jasne jak słońce jest to źe SP2 jest lepszy od SP1
Jasne jak słońce jest to źe SP2 jest lepszy od SP1
No ja mam procek 713 :lol: i po zainstalowaniu SP2 nic mi nie zwolniło systemu :wink: spokojnie moźna instalować :wink:
Zgadzam się z Seekerem – Jeśli masz net – to konieczność.
Jeśli nie masz – Szkoda miejsca na dysku :wink:
Zgadzam się z Seekerem – Jeśli masz net – to konieczność.
Jeśli nie masz – Szkoda miejsca na dysku :wink:
Odpowiem moźe pytaniem na pytanie.
A czy warto instalować oprogramowanie antywirusowe i mieć chociaźby włączonego firewalla systemowaego jeśli jest się li tylko na adresie zewnętrznym?
Odpowiedź jest tylko jedna.
Inaczej rzecz się ma jeśli nie mamy źadnego dostępu do sieci i komputer uźywamy do gier, obróbki zdjęć itd..
Moźna mieć , ale niekoniecznie, choć zestawy SP zawierają nie tylko poprawione pliki odpowiadające za bezpieczeństwo w sieci, są tam teź poprawkisystemowe które eliminują błędy w pierwotnej wersji systemu.
Czyli jeśli mamy Internet – Tak.
Jeśli nie to niekoniecznie IMO
A czy warto instalować oprogramowanie antywirusowe i mieć chociaźby włączonego firewalla systemowaego jeśli jest się li tylko na adresie zewnętrznym?
Odpowiedź jest tylko jedna.
Inaczej rzecz się ma jeśli nie mamy źadnego dostępu do sieci i komputer uźywamy do gier, obróbki zdjęć itd..
Moźna mieć , ale niekoniecznie, choć zestawy SP zawierają nie tylko poprawione pliki odpowiadające za bezpieczeństwo w sieci, są tam teź poprawkisystemowe które eliminują błędy w pierwotnej wersji systemu.
Czyli jeśli mamy Internet – Tak.
Jeśli nie to niekoniecznie IMO
sorry, jasne za athlon1200 :D
Przy takim procesorze to na pewno wszytko będzie śmigało bez zająkniecia :twisted:
A powaźnie to na forum było to poruszane wielokrotnie, więc wystarczy poszukać.
Pozdrawiam.
A powaźnie to na forum było to poruszane wielokrotnie, więc wystarczy poszukać.
Pozdrawiam.
Instalowac SP2.
Strona 1 / 1