czy to wina sterownikow??
witam mam pytanie zainstalowalem sobie gierke,na poczatku czyli pierwsze filmiki, menu wybór postaci, ładnie chodzi ale jak właczam juz zeby grac to włacza mi sie plansza ale po chwili obraz robi sie czarny i ani rusz, wiec mam pytanie czy to jest wina sterownikow?wydaje mi sie ze jednak to wina sterowniki ale czekam na sugestie bo gdyby sterwoniki byly całkowicie złe do tej gierki to by mi sie chyba nie pojawiala plansza
Odpowiedzi: 8
Ściągnij i odpal nvrefreshratefix ,co pozwoli Ci obejjść problem z odświeźaniem w grach.
wszytskie funkcje directx są włączone
a monitor mam LG FLATRON F700B
a monitor mam LG FLATRON F700B
dxdiag – zakłądka ekran – funkcje directx – 3 wpisy –powinno być "włączone".
Coś mało tego odświeźania powinno być od 75 w górę , chyba , źe ot jakieś starsze LCD.
Coś mało tego odświeźania powinno być od 75 w górę , chyba , źe ot jakieś starsze LCD.
a gdzie jest owa akceleracja w dx–ach? bo nie moge jej znalezc , a cześtotliwość odswierzania ekranu mam 60 hertz
Poprzeglądałbym się opcjom akceleracji w DX–ach i ew, je przeinstalował, a dodatkowo częstotliwości odświeźania ekranu.
sterowniki najnowsze ( sciagnąłem wczoraj)
gierka tez jedna z nowszych a mianowicie "Sacred"
mój sprze to celeron 2 ghz 256 ram ddr grafika gforce3 titanium200( a pozatym chyab napislaem ze gra ładnie chodzi do pewnego momentu czyli sie odpala czyli sprzet jest "wystarczający") i nne gry działają porpawnie, a ta gra nie jest uszkodzona bo u kumpla działa wszystko ładnie, instalowalem ją z obrazu plyt
gierka tez jedna z nowszych a mianowicie "Sacred"
mój sprze to celeron 2 ghz 256 ram ddr grafika gforce3 titanium200( a pozatym chyab napislaem ze gra ładnie chodzi do pewnego momentu czyli sie odpala czyli sprzet jest "wystarczający") i nne gry działają porpawnie, a ta gra nie jest uszkodzona bo u kumpla działa wszystko ładnie, instalowalem ją z obrazu plyt
1. Nie wiemy co to za gra – moźe z tych co tylko w WinX działa poprawnie
Takie retoryczne pytanie : co szybciej zrobić?
1. poszukać innych sterów i sprawdzić – ew jakiegoś readme przeczytać od tej gry o problemach z uruchomieniem
2. Załoźyć temat na forum bez podstawowych inf. i czekać co wróźki napiszą ?
Takie retoryczne pytanie : co szybciej zrobić?
1. poszukać innych sterów i sprawdzić – ew jakiegoś readme przeczytać od tej gry o problemach z uruchomieniem
2. Załoźyć temat na forum bez podstawowych inf. i czekać co wróźki napiszą ?
Moźe byś napisał jaka to gierka i pokrótce opisał swój sprzęt, bo tak w ciemno wyrokować trudno.
Strona 1 / 1