Czy tęsknicie za szkoła
Czy juź tęsknicie za szkołą?? bo ja jeszcze nie :)
Odpowiedzi: 17
tęsknie a zwłaszcza za Panią Profesor choc to juz mineło 25 lat :cry: :cry: :cry: :wink:
...to jakas aluzja??!!...zwolnij troche kolego...
Control:rany...nie kumam jak mozna tesknic za szkola, jakakolwiek, czy podstawowka, czy srednia, ...na studiach tez jest do kitu....ja nie tesknie za niczym co jest zwiazane z tematem "nauka"...
Co zresztą widać po Twoich postach.
rany...nie kumam jak mozna tesknic za szkola, jakakolwiek, czy podstawowka, czy srednia, ...na studiach tez jest do kitu....ja nie tesknie za niczym co jest zwiazane z tematem "nauka"...
ja na szczescie juz skonczylem edukacje... jeszcze jeden egzam i mam po studiach..
ja wcale nie tęsknię za szkołą(czytaj: budą).
zostało tylko 3 tygodnie wakacji. :?
zostało tylko 3 tygodnie wakacji. :?
EL NINO:Gusioo, tak mi zostalo ale "prawie". Czyma mi malego, ale nie Pani Przedszkolanka. Zal doopsko sciska ? :mrgreen:
Czep sie :mrgreen:
WL NINO:P.S. Wkrec se w lancuch swojego Authora :wink: .
Nie ma takiej moźliwości, jest solidnie zabezpieczony ;)
Over, Ona nie mylila. Wchodzila do "meskiego" w pelni swiadoma :P .
Gusioo, tak mi zostalo ale "prawie". Czyma mi malego, ale nie Pani Przedszkolanka. Zal doopsko sciska ? :mrgreen:
P.S. Wkrec se w lancuch swojego Authora :wink: .
Gusioo, tak mi zostalo ale "prawie". Czyma mi malego, ale nie Pani Przedszkolanka. Zal doopsko sciska ? :mrgreen:
P.S. Wkrec se w lancuch swojego Authora :wink: .
EL NINO:Ja za przedszkolem, poniewaz w przedszkolu gdy chcialem sikac, szla ze mna Pani Przedszkolanka i trzymala mi malego. Czasami jej sie reka trzesla z wrazenia :mrgreen: .
z wraźenia źe znowu pomyliła kible i weszła do męskiego :mrgreen:
no w gruncie rzeczy dobrze jest miec kogos co lubi Ci "potrzymac" :lol:
EL NINO:Ja za przedszkolem, poniewaz w przedszkolu gdy chcialem sikac, szla ze mna Pani Przedszkolanka i trzymala mi malego. Czasami jej sie reka trzesla z wrazenia :mrgreen: .
I tak Ci zostało :mrgreen: ;)
tez musze to powiedziec ze za szkola średnia to tesknie :D bo te studia :/ rzygac sie chce :/ a w sredniej to byly looooozy :)
pozdrawiam
pozdrawiam
tak bardzo tęsknie za PŁ :lol: :lol: :lol:
na szczeście nie mam kampani wrześniowej więc nawet niechce pojawiać się w okolicach uczelni:D
A tęsknie za LO...to były luźne czasy:)
na szczeście nie mam kampani wrześniowej więc nawet niechce pojawiać się w okolicach uczelni:D
A tęsknie za LO...to były luźne czasy:)
tęsknie za szkołą – śmiesznie to brzmi :)
LOOOL nie było to przypadkiem PO przedszkolu ?
a ja tęsknię ':D' a szczególnie za moim wychowawcą który nie patrzy na godziny nieusprawiedliwione':D'
Ja za przedszkolem, poniewaz w przedszkolu gdy chcialem sikac, szla ze mna Pani Przedszkolanka i trzymala mi malego. Czasami jej sie reka trzesla z wrazenia :mrgreen: .
Strona 1 / 1