Czy Sp2 powoduje konflik z IRdA na usb?
Po zainstalowaniu SP2 przestała mi działać irda na usb. W niby jest zainstalowana i wszystko w porządku, ale nie widzi telefonu. po prostu nic się nie dzieje. w programie Noki Pc Suite, przy próbie wybrania połączenia przez irde, pojawia się komunikat: "Sprawdź, czy potrzebny sprzęt oprogramowanie i sterowniki są dostępne. (Code: Open Media)"
Odpowiedzi: 6
Ja mialem ten sam problem z urzadzeniem Bluetooth, nic sie nie dalo zrobic, jedyna moja sznasa bylo wywalenie orginalnych sterownikow, no i potem restart kompa i instalacja na nowo. Ale po restarcie okazalo sie ze nadal po instalacji jest jakis konflikt. Wypielem urzadzenie z portu USB, wpielem na nowo i okazalo sie ze Win XP SP2 sam wykryl nowe urzadzenie i zainstalowal swoje sterowniki, o niebo lepsze od tych dolaczonych fabrycznie do Bluetootha. Sprobuj, moze i u ciebie to zadziala.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Nie to nie zapora. Na moje oko, to mimo źe IRdA jest zainstalowana, komp jej nie widzi. Onośnie tego co napisał robootb – nie ma rzeczy niemoźliwych.
A moze to tylko zpora systemu windows w SP2
Start – uruchom – panel sterowania – zapora systemu windows – zakładka wyjątki – dodaj program.
Start – uruchom – panel sterowania – zapora systemu windows – zakładka wyjątki – dodaj program.
na Sp2 moim zdaniem nie dasz rady skongfigurowac Irda.
niestety to nie to. Czy znasz jakieś formu nt. pc suite
SP2 wymaga najnowszego oprogramowania.
Pobierz najnowszy sterownik do irda.
Najnowszą wersje PC Suite.
Moźe wystarczy odinstalować wszystko i zainstalować irde,sprawdzić czy działa a później program.
Pobierz najnowszy sterownik do irda.
Najnowszą wersje PC Suite.
Moźe wystarczy odinstalować wszystko i zainstalować irde,sprawdzić czy działa a później program.
Strona 1 / 1