Czy Polska ma szanse na awans do Mistrzostw Świata ?
Jak myślicie czy Polska ma szanse na awans do Mistrzostw Świata? Moim zdaniem raczej nie. Tak samo brzmi pytanie ankiety– pomieszało mi sie wszystko.
wyedytowałem posta i teraz juź jest chyba ok
The_judge
wyedytowałem posta i teraz juź jest chyba ok
The_judge
Odpowiedzi: 11
Moim zdaniem mają sznse ale jak zwykle musza się postarać 8) :idea:
Polska z Janasem na czele nie dojdzie nigdzie. :!: Najwyzej wygra z Wyspami owczymi. :twisted: Mamy dobrych zawodników, ale trener jest do kitu. Ten człowiek nigdy nie słyszał o czyms takim jak taktyka. :wink: Dopóki selekcjonerem nie zostanie Kasperczak który zdecydowanie jest najlepszym i najbardziej doswiadczonym polskim terenerem Polska niczego nie wygra. :idea: Fajnie by teź było, źeby wrócił Engel. On z gorszymi piłkarzami stworzył dobry zespół.
a ja wole dobra ksiązke niź patrzeć na tych biedaków jak oni sie męczą
webster:Mi się wydaje źe polska ma szanse.
To znaczy naleźy być dobrej myśli :D
tak szczególnie po wczorajszym meczu :lol: :lol:
za tyle kasy co im płaca zachowali by chociaz jakies pozory i pobiegali co nieco :twisted: :twisted:
Mi się wydaje źe polska ma szanse.
Szanse są zawsze, gorzej czy zostaną wykorzystane. Ja zawsze źyczę naszym piłkarzom jak najlepiej i tym razem nie będzie inaczej :idea:
weźcie se walnijcie partyjke w podwodne bierki i po sprawie. Albo staje się w kółeczku odbezpiecza granat i rzuca do siebie. Komu buchnie to odpada z gry – wygrywa ten co zostanie najdłuźej :wink:
God luck :!:
God luck :!:
theboss78:BAJA:Nie wierze w nich (wole szachistów :) )
A ja scrable (chyba tak to sie pisze).
A ja chińczyka :wink:
polecam – www.kurnik.pl
BAJA:Nie wierze w nich (wole szachistów :) )
A ja scrable (chyba tak to sie pisze).
Co do tematu to raczej nie.
Co do Wisły Kraków to napotkali drudnego przeciwnika(Real Madryt) i przegrali z nim. :(
Co ty człowiek... w kulki lecisz czy jak? Przecieźto P O L S K A, a po polsku POLSKA..
Nie wierze w nich (wole szachistów :) )
Nie wierze w nich (wole szachistów :) )