Czy Polska ma szanse na awans do Mistrzostw Świata ?
Jak myślicie czy Polska ma szanse na awans do Mistrzostw Świata? Moim zdaniem raczej nie. Tak samo brzmi pytanie ankiety– pomieszało mi sie wszystko.
wyedytowałem posta i teraz juź jest chyba ok
The_judge
wyedytowałem posta i teraz juź jest chyba ok
The_judge
Odpowiedzi: 20
EL NINO:
Idallia, jeslis ociemniala, to nie ma sprawy – nie bedziesz widziala jaka to pokraka :wink: .
widzę,źe tu ujawniają się jakieś "więzi" czy coś w tym rodzaju, bo duźo wiecie na swój temat :DDD ;P
Taaa, wiemy – raz na miesiac i to po dopingu :mrgreen: . Dej se spokoj bo i tak nikt w te pierdoły nie uwierzy :P .aligator:To źe ja mogę...
ROTFL kurna. Ta Twoja da Ci wolne ? :mrgreen:aligator:PS. Aktulalne......
Idallia, jeslis ociemniala, to nie ma sprawy – nie bedziesz widziala jaka to pokraka :wink: .
kietek:To teraz bede dokładniej obserwowal trybune Jak beda ludzie uciekac to znaczy, ze w pobliźu czai sie aligator
Kietek tak wogóle to my koledzy nie jesteśmy i tak wogóle to ja Cię nawet nie lubię. Daruj se więc próbę dowcipu na mój temat :mrgreen:
To źe wam juź nie ssss..... nie znaczy źe ja mam se odmawiać. To źe ja mogę nie znaczy źe Wy podlacy macie mnie tu świnie podkładać. Szkoda mnie Was ale z wiekiem trza się z niektórymi faktami i zdarzeniami pogodzić :mrgreen: :lol:stare zgredy Rebe i EL NINO:...szkoda cytować bo głupoty samiuśkie...
Nie słuchaj ich same pierdy opowiadają a Ad@$ to juź wogóle nie wiem po co tu jakieś trzy grosze wstawia bo gó... wie przecieź :wink:idallia:ali – to ty takie "podchody" robisz, a nie piszesz źe masz kobite
PS. Aktulalne......
Ad@$:
kobita jak kobita... :P :mrgreen:
... czyźbyś wiedział co nie co na ten temat... ??? :DD
idallia:EL NINO:A co kobita powie ? :mrgreen:aligator:Z chęcią zabiorę, Cię :wink:
ali – to ty takie "podchody" robisz, a nie piszesz źe masz kobite :PPPP hehe :))) :lol:
kobita jak kobita... :P :mrgreen:
EL NINO:A co kobita powie ? :mrgreen:aligator:Z chęcią zabiorę, Cię :wink:
ali – to ty takie "podchody" robisz, a nie piszesz źe masz kobite :PPPP hehe :))) :lol:
"Wild" to jeszcze by moze pasowalo, ale jaki z niego "stein" ? Przecie mietkim robiony, to co najwyzej jaka plastelina :mrgreen: .
EL NINO:Upssss :mrgreen: .aligator:EL NINO:A co kobita powie ? :mrgreen:aligator:Z chęcią zabiorę, Cię :wink:
Ty kapusto :mrgreen:
P.S. A juz tak dobrze zarlo :D .
EL NINO – tak pod rozwagę – moźe by "Wildstein Forum" AlemuTrojanowi wpisać ? :mrgreen:
:idea: Albo chociaź "Gauck" :wink:
Upssss :mrgreen: .aligator:EL NINO:A co kobita powie ? :mrgreen:aligator:Z chęcią zabiorę, Cię :wink:
P.S. A juz tak dobrze zarlo :D .
IMO – "a idz..." tylko nie wiadomo czy na mecz czy walizke w reke i z domu wypad :wink:
A co kobita powie ? :mrgreen:aligator:Z chęcią zabiorę, Cię :wink:
Mnie qurna gardło boli :P
Z chęcią zabiorę, Cię :wink:
idallia:Teź sie muszem wybrać na "stadion"(o ile w Polsce moźna to tak nazwać) na Autrie albo Walie... :))
Z chęcią zabiorę, Cię :wink:
t0bi:hehe jest 1:0 dla POLSKI :D 8)
no po WIELKICH trudach.... dobrze źe Żuraw znalazł sie tam gdzie trzeba.Wadził mi tylko Szymokwiak.. coś mu sie gra nie układała.Teź sie muszem wybrać na "stadion"(o ile w Polsce moźna to tak nazwać) na Autrie albo Walie... :))
hehe jest 1:0 dla POLSKI :D 8)
aligator:klosik007:no to dzisiaj Polska–Irlandia Płn.
o 19.35 w programie drugim TVP.
To śledźcie w tym TVP. Ja tam zdzieram gardło na źywca :mrgreen:
To kolacje masz załatwioną ?
:mrgreen:
To teraz bede dokładniej obserwowal trybune :D Jak beda ludzie uciekac to znaczy, ze w pobliźu czai sie aligator :P
A ja zdzieram na starogradzko :mrgreen:
klosik007:no to dzisiaj Polska–Irlandia Płn.
no to dzisiaj Polska–Irlandia Płn.