Czy Polska ma szanse na awans do Mistrzostw Świata ?

Jak myślicie czy Polska ma szanse na awans do Mistrzostw Świata? Moim zdaniem raczej nie. Tak samo brzmi pytanie ankiety– pomieszało mi sie wszystko.

wyedytowałem posta i teraz juź jest chyba ok

The_judge

Odpowiedzi: 20

I sprawdziły się zakłady. Ciekawe kto wam wypłaci kasę za zakłądy bukmacherskie :D
Mrówek
Dodano
02.04.2005 23:09:18
Tak sobie z nudów czytam i bardzo mnie zadziwia 'ewolucja' tematu (dla przypomnienia: "Czy Polska ma szanse na awans do Mistrzostw Świata?").
Co to się porobiło?
idalia – czapki z głów! :lol:
adam_broda
Dodano
02.04.2005 02:11:55
aligator:

Myślałem

Nie będę jak EL NINO i zapodam
tylko : "Cziźby?" :shock:

:mrgreen:
Rebe
Dodano
01.04.2005 22:58:18
Rebe:
... juźem Ci pisął, źem na Twoje "wdzięki" nie łasy. :lol:

Pitolisz tam Rebuś, toć jak bym ze trzy wina dokupił to byś znami z chęcią posiedział :wink:

P.S. Myślałem źe o tej porze to Ty juź śpisz :?:
aligator
Dodano
01.04.2005 22:53:30
aligator:

P.S. Szkoda źe się Rebe nie załapie bo łon tylko jakieś wina podobno pija. Dobre zresztą, bo tanie :mrgreen:

Ty se kurna znowu ułudę jaką przed oczy stawiasz, źe jakby co to łatwiejszy będę?
Moźe poprość kogo, albo i sam się tą dechą powal po łebie – juźem Ci pisął, źem na Twoje "wdzięki" nie łasy. :lol:
Rebe
Dodano
01.04.2005 22:49:18
EL NINO:
Skoro tak samo czacha dymi, to po co przeplacac ? :P

Ale cięźki efekt uboczny na drugi dzień wystąpić moźe w postaci sraczki nadmiernej a to juź nie to samo co marny ból sagana :mrgreen:
aligator
Dodano
01.04.2005 22:47:10
aligator:
Tobie sępie to juź tyle wiszę źe będziemy musieli paru dobrych pijaczków jeszcze z forum dobrać co byśmy dali radę opróźnić :wink:
Spokojna Twoja rozczochrana – zapre sie i dam rade. Szczegolnie ze to darmocha bedzie :mrgreen: .
aligator:
Dobre zresztą, bo tanie :mrgreen:
Skoro tak samo czacha dymi, to po co przeplacac ? :P
EL NINO
Dodano
01.04.2005 22:44:59
EL NINO:
Stawiasz flache, bom Cie umowil :P :P .

hmm....
aligator:

Dobre zresztą, bo tanie :mrgreen:

tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie.. :))
Jak ktoś stawia to czemu nie :)
idallia
Dodano
01.04.2005 22:44:39
EL NINO:

Tobie sępie to juź tyle wiszę źe będziemy musieli paru dobrych pijaczków jeszcze z forum dobrać co byśmy dali radę opróźnić :wink:

P.S. Szkoda źe się Rebe nie załapie bo łon tylko jakieś wina podobno pija. Dobre zresztą, bo tanie :mrgreen:
aligator
Dodano
01.04.2005 22:41:50
aligator:
idallia:
jak będzie za co to napewno :DD :twisted:

To niby znaczy źe jesteśmy umówieni, hę :?: :wink:
EL NINO
Dodano
01.04.2005 22:38:17
idallia:

To niby znaczy źe jesteśmy umówieni, hę :?: :wink:
aligator
Dodano
01.04.2005 22:37:24
EL NINO:
Nie szczyp sie. Najwyzej bedziesz Go po łbie decha napierdzielala :mrgreen: :P .

idallia
Dodano
01.04.2005 22:36:22
idallia:
.. pachnie mi to jakąś ofertą... :D :P
Nie szczyp sie. Najwyzej bedziesz Go po łbie decha napierdzielala :mrgreen: :P .
EL NINO
Dodano
01.04.2005 22:33:47
aligator:
Zaprawdę powiadam Ci idi iź gó.... wiedzą :wink:

hehe –.. nie wiem .. pachnie mi to jakąś ofertą... :D :P
idallia
Dodano
01.04.2005 22:30:29
Zdaje mi się Ad@$ źeśmy krówek razem nie pasali więc waź słowa lepiej, bo następnym razem pogadamy inaczej :!:

P.S. EL, juz mi słów szkoda na głupoty co je wypisujesz :wink:
aligator
Dodano
01.04.2005 20:09:16
aligator:
...komlpeks małego ptaszka
BTW – pewnie znasz ?:
Facet w cyrku wychodzi na arene z aligatorem. Staje na srodku i kopie aligatora w dupe. Aligator rozdziawil paszcze, a facet rozpina rozporek,
wyciaga fiuta i kladzie krokodylowi na zeby. Potem bierze deske i napier...dziela aligaora po glowie. Aligator nic, tylko mu oczy z bolu lzawia.
Po pieciu minutach napier...dzielanki wyciaga fiuta, aligator zamyka paszcze, a facet podchodzi do publiki i pyta:
– Prosze panstwa, kto z Panstwa chce sprobowac tego samego; gwarantuje pelnie bezpieczenstwa; bez obaw – nic nikomu sie ni stanie!
W cyrku cisza, przez dluzszy czas nikt sie nie zglasza, po chwili z trzeciego rzedu podnosi sie stara babcia i mówi:
– Ja tam moze bym sprobowala, tylko zeby pan mnie ta deska po glowie tak nie walil...
:mrgreen:

aligator:
Zebys sie nie zdziwil :wink: . O ile pamietam, to gady maja cos co sie "kloaka" zwie, ze nie wspomne o "hemipenisie" – "półpenisie" :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
31.03.2005 23:50:30
ten impotent aligator:
a Ad@$ to juź wogóle nie wiem po co tu jakieś trzy grosze wstawia bo gó... wie przecieź

Wie jak wie, ale dwururka strzela :mrgreen: :P
Ad@$
Dodano
31.03.2005 23:48:04
[quote="EL NINO"]
aligator:
prrrrrrrrrrr...
Twój komlpeks małego ptaszka wyzwala w Tobie niesamowite riposty. Cóź za szkoda iź są tylko wytworem Twojej wyobraźni :wink:

idallia:
widzę,źe tu ujawniają się jakieś "więzi" czy coś w tym rodzaju, bo duźo wiecie na swój temat :DDD ;P
aligator
Dodano
31.03.2005 23:25:03
idallia:
EL NINO:

Idallia, jeslis ociemniala, to nie ma sprawy – nie bedziesz widziala jaka to pokraka :wink: .

widzę,źe tu ujawniają się jakieś "więzi" czy coś w tym rodzaju, bo duźo wiecie na swój temat :DDD ;P

Spotykają sie regularnie za źywopłotem :wink:
Damianos
Dodano
31.03.2005 22:53:54
idallia:
EL NINO:

Idallia, jeslis ociemniala, to nie ma sprawy – nie bedziesz widziala jaka to pokraka :wink: .

Spotykają sie regularnie za źywopłotem :wink:
Damianos
Dodano
31.03.2005 22:53:54
klosik007
Dodano:
13.08.2004 01:10:40
Komentarzy:
20
Strona 2 / 6