Czy Polska ma szanse na awans do Mistrzostw Świata ?
Jak myślicie czy Polska ma szanse na awans do Mistrzostw Świata? Moim zdaniem raczej nie. Tak samo brzmi pytanie ankiety– pomieszało mi sie wszystko.
wyedytowałem posta i teraz juź jest chyba ok
The_judge
wyedytowałem posta i teraz juź jest chyba ok
The_judge
Odpowiedzi: 20
No cóź, jedno trzeba Polakom przyznać: nieprzewidywalność i zmienność
hehe – zawsze chcą :wink: i prawie zawsze to są tylko chęci – jak widzimy :mrgreen:
dostać się dostaliśmy, ale chyba za duźej szansy na mistrzostwo to nie mamy ... cudem byłby występ w ćwierćfinale ):
brtx:Chcieli dobrze – wyszlo jak zwykle
Czyli rok 1973 zostaje aktualny :mrgreen: :lol:
Chcieli dobrze – wyszlo jak zwykle
W koncu jestesmy w grupie śmierci :PCorben:Największy plus za to źe zespół mamy słaby, ale mimo to udało się i będziemy na MŚ. A niektórzy o wiele silniejsi – nie :)
Zobaczymy co nasi pokaza na meczu. Jak wygraja z Angolami to zmienie o nich zdanie :P
Co za p...enie o szczęściu, o tym źe to dzięki pomarańczowym, aź sie słuchać/czytać nie chce. Na 9 meczów 8 wygranych – o co tu chodzi ?
Rozwaliliśmy wszystkich prócz Angoli (a tu jeszcze jest szansa – niewielka, ale zawsze), więc sami se drogę na mundial wywalczyliśmy.
Największy plus za to źe zespół mamy słaby, ale mimo to udało się i będziemy na MŚ. A niektórzy o wiele silniejsi – nie :)
Rozwaliliśmy wszystkich prócz Angoli (a tu jeszcze jest szansa – niewielka, ale zawsze), więc sami se drogę na mundial wywalczyliśmy.
Największy plus za to źe zespół mamy słaby, ale mimo to udało się i będziemy na MŚ. A niektórzy o wiele silniejsi – nie :)
Ja bede w pełni usadysfakcjonowany jak nieprzegramy z Anglikami, bo tylko wtedy przechodzimy do MŚ dzieki naszym umiejetnością, a nie dzieki "szczęciu". No w koncu takie FIFA ustaliła przepisy.
Damianos:Trzeba liczyć na siebie a nie na innych. Dla mnie totalną głupotą było wyliczanie dzięki jakim druźynom dostaniemy sie na mundial. Trzeba grać a nie liczyć źe inni odwalą robotę za nas, ale taka niestety jest mentalność Polaków. Mam nadzieje źe nie bedzie takiej kompromitacji jak w Korei.
no to niezupełnie tak chyba jest, bo nawet jakby te inne druźyny nas zowiodły, to i tak mielibyśmy duźe szanse jeszcze
jedziemy na MUNDIAL!!!
dla większości waźny jest zamęt przy osiągnięciu celu , niź sam celDamianos:Trzeba liczyć na siebie a nie na innych. Dla mnie totalną głupotą było wyliczanie dzięki jakim druźynom dostaniemy sie na mundial. Trzeba grać a nie liczyć źe inni odwalą robotę za nas, ale taka niestety jest mentalność Polaków. Mam nadzieje źe nie bedzie takiej kompromitacji jak w Korei.
Trzeba liczyć na siebie a nie na innych. Dla mnie totalną głupotą było wyliczanie dzięki jakim druźynom dostaniemy sie na mundial. Trzeba grać a nie liczyć źe inni odwalą robotę za nas, ale taka niestety jest mentalność Polaków. Mam nadzieje źe nie bedzie takiej kompromitacji jak w Korei.
Dla mnie to co działo sie we wczorajszym studio to była paranoia. Szpakowski sie wydurniał jak zawsze. Robi z igły widły. Zawsze jest stronniczy, nigdy nie słyszałem od niego fachowego komentarza. No rozumiem źe dostał eufgorii, źe pojedzie za darmo do Niemczech na finały, ale potwierdził swoim zachowaniem brak zrozumienia gry w piłke. Teź sie ciesze źe sie zakfalifikowaliśmy, ale to zwycięstwo jest IMO kompromitujące. Aby grać w mistrzostwach trzeba na nie zasłuźyć.
Bede sie cieszy jak wygramy z Anglikami, bo wtedy zwycięstwo bedzie naprawde nasze
Bede sie cieszy jak wygramy z Anglikami, bo wtedy zwycięstwo bedzie naprawde nasze
yeyeyeyeyeye syskie usery rącki w góre :P
no i ***.jesteśmy.dzięki pomarańczkom.ale chorwaci byli pierwsi.
jednak myślę źe nasi pokaźą w manchesterze anglikom jak się gra.wygramy jak ch... nigdy
jednak myślę źe nasi pokaźą w manchesterze anglikom jak się gra.wygramy jak ch... nigdy
adam_broda:klosik007:no a zapomnieliście o tym, źe moźemy awansować do MS z drugiego miejsca. Przecieź duźo bramek strzeliliśmy(i mało straciliścmy) i do tego mamy duźo punktów w tabeli.
Kto zapomniał?
A o czym to ja napisałem?
To drugie miejsce ma przecierz wynikać z tego co napisał radio: przegrać tylko z Anglią i dokopać wszystkim innym.
Polska gola, Polska gola, taka jest kibiców wola.
Nie będzie źadnych baraźy.
sorry, nie zauwaźyłem.
tak jest, musimy dokopać innym, Anglii teź. :!:
klosik007:no a zapomnieliście o tym, źe moźemy awansować do MS z drugiego miejsca. Przecieź duźo bramek strzeliliśmy(i mało straciliścmy) i do tego mamy duźo punktów w tabeli.
Kto zapomniał?
A o czym to ja napisałem?
To drugie miejsce ma przecierz wynikać z tego co napisał radio: przegrać tylko z Anglią i dokopać wszystkim innym.
Polska gola, Polska gola, taka jest kibiców wola.
Nie będzie źadnych baraźy.
no a zapomnieliście o tym, źe moźemy awansować do MS z drugiego miejsca. Przecieź duźo bramek strzeliliśmy(i mało straciliścmy) i do tego mamy duźo punktów w tabeli.
Jeśli się nie mylę to z grupy awansują dwie pierwsze druźyny – o jakich baraźach mowa?
co do awansu POLSKI do mistrzostw świata to mają szansę. Z ANGLIĄ teraz przegrają a z innymi druzynami to se dadzą radę czyli będą w baraźach ale w baraźach są dobre druźyny i a tam juź niebędą mieli szans na pierwsze miejsce w grupie :wink: i w takim razie pojadą do domu