czy polecacie takie update

1. na forum znalazlem taki link

http://www.amnezja.org/modules.php?name=News&file=article&sid=5468

do programu update .

2. i patrzac na iloc dziur jakie wykryto ( i ten program podobno je usuwa ) to od razu chialelem go pobrac i zainstalowac ( od czasu instalacji win xp nie robilem zdnej aktualizacji –– no bo poco skoro zadnego wiruusa ani trojana nie mailem –– a instalowalem rok temu win xp )

3. i tu jest problem bo ja nie wiem czy np cos sie nei pochrzani jak to zaisntalje np dwa razy ta sama poprawka , albo jakas porawke opiera sie bedzie na nie zainstalowanej poprawce i system mi sie sypnie .

4. oprocz samych poprawek sa tam jakies
" dopalacze " –– jak ktos juz ma taki dopalacz to nich napisze powie co robi –– i czy warto ciagnac 130 MB .

Odpowiedzi: 4

Ten Auto Patcher XP jest bardzo dobry. Przyda się wszystkim, którzy często stawiają systemy i nie chce im instalować tych wszystkich poprawek i Windows Media Playerów :D
Wolumin
Dodano
13.08.2005 16:23:00
oki !!!

zainstalowalem ten pakiet ( porawki + ulepszenia + kilak gadzetow ) –– wszystko dziala – zadnych wirusow , zadnych komunikatow o bledach .

prorgam daje ez mozliwosc wylaczenia/wlaczenia kilku ciekawych funkcji w windowsie xp –– ja np skorzystalem z wylacznie ekranu powitalnego bo po co ma mi sie rysowac przez 5 sek !!! teraz loguje sie podobnie jak na win me/98 .

instalacjia wszystkiego trwala dosyc dlugo ( ponad 30 min a wybralem tylko 29 elemnow ze 130 dostepnych )
webmajsterek
Dodano
13.08.2005 16:09:04
ERROR 5:
jeźeli jesteś pewny źe ta poprawka jest z pewnego źródła (i np nie jest zainfekowana) to nie widze powodu źeby jej nie ściągnąć

Jeźeli chodzi o "dopalacze", to jeśli nie szkoda ci transferu to teź ściągnij, tyle źe przed zainstalowaniem\uruchomieniem zrób punkt przywracania systemu (na wypadek gdyby coś się spi*****iło)

transferu mi nie zal – bo zazwyczaj nie wykorzystuje calego limitu .

dzieki za rade o punkcie przywracania –– nawet nei pomyslalem o tym !!! . plik jest raczej z pewnego miejsca IDG.pl ma go na sowich stronach .

chociaz ostanio zainstalowalem jakis program ze starej gaztki ( byla z CD –– chyba z chipa z przed 5 lat ) –– i co sie okazalo ze ten program to wylengarnia trojanow i spyware .
webmajsterek
Dodano
12.08.2005 23:37:21
jeźeli jesteś pewny źe ta poprawka jest z pewnego źródła (i np nie jest zainfekowana) to nie widze powodu źeby jej nie ściągnąć

Jeźeli chodzi o "dopalacze", to jeśli nie szkoda ci transferu to teź ściągnij, tyle źe przed zainstalowaniem\uruchomieniem zrób punkt przywracania systemu (na wypadek gdyby coś się spi*****iło)
MetaVirus
Dodano
12.08.2005 22:17:42
webmajsterek
Dodano:
12.08.2005 19:56:49
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1