czy mozna wylaczyc ??
mam pytanie czy mozna wylaczyc albo cos zrobic zeby bylo normalne sprawdzanie ile dany film zajmuje jaka ma wielkosc bo np jak klikam na film wlasciwosci chcem sprawdzic ile mi zajmuje to czekam okolo 30 sekund zeby dowedziec sie jaka ma wilskosc caly dysk mi zęzi tak jak by chcial ten film odtowrzyc albo nie wiem co i mam kolejny problem np film na innej partycji ––nie moge go wcale usunac bo pokazuje mi ze jest uzywany a wcale nie jets po ponownym uruchomieniu kompa dalej takie cos jest nic nie mozna zrobic go usunac to jest jedna z wielkich wad z ktorymi nei mgoe se uporac ––czy nie moze mi dzialc jak np millenium ––albo z filmem ktory przed chwila uruchomilem chcem zminic nazwe mowi mi ze nie moze bo plik jest uzywany mam pytanie czy ktos ma na to wszystko rade z gory dzieki
Odpowiedzi: 2
Teź tak kiedyś miałem. Problem był Kaspersky AniVirus 4. Zaleźy, co usuwasz. Jeśli pliki systemowe to się nie dziwie. W Tweak XP jest funkcja wyłączenia ochrony plików systemowych. Jeśli masz antywira to wyłącz go, moźe to coś pomoźe.
Wiesz twuj problem jest bardzooo dziwny.
P.S
sprubuj cos usunąc pod trybem awaryjnym
P.S
sprubuj cos usunąc pod trybem awaryjnym
Strona 1 / 1