Czy mozna to wykasowac z dysku??
W ramach porzadkowania dysku postanowilem co nieco wykasowac. Przegladnalem zawartosc dysku i mam chec wykasowania dwoch katalogów. Powiedzcie mi czy one musza byc tam gdzie sa i czy ewentualne usuniecie cos popsuje??
C:\Documents and Settings\Staszek\Ustawienia lokalne\Temp
C:\Documents and Settings\Staszek\Dane aplikacji
W obu razem jest okolo 3gb, to juz wystarczyloby zeby np zainstalowac SP2. Przywracanie systemu itp juz zrobilem, a na dysku 10GB mam niecale 1Gb wolnej przestrzeni. Myslalem zeby zmienic dysk na wiekszy, no ale chyba 10Gb powinno wystarczyc na system, na reszte mam drugi dysk
pozdr
C:\Documents and Settings\Staszek\Ustawienia lokalne\Temp
C:\Documents and Settings\Staszek\Dane aplikacji
W obu razem jest okolo 3gb, to juz wystarczyloby zeby np zainstalowac SP2. Przywracanie systemu itp juz zrobilem, a na dysku 10GB mam niecale 1Gb wolnej przestrzeni. Myslalem zeby zmienic dysk na wiekszy, no ale chyba 10Gb powinno wystarczyc na system, na reszte mam drugi dysk
pozdr
Odpowiedzi: 5
Pierdzielisz.31pk:
Takźe wyłącz przywracanie systemu bo ono nic niedaje a tylko miejsce zajmuje.
Odchudzanie XP:
http://hslab.pl/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=2
http://hslab.pl/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=2
Powinieneś jeszcze pozbyć się plików w folderze C:\windows\system32\dllcache.
Zobaczysz ile wolnego miejsca zyskasz. Takźe wyłącz przywracanie systemu bo ono nic niedaje a tylko miejsce zajmuje.
Zobaczysz ile wolnego miejsca zyskasz. Takźe wyłącz przywracanie systemu bo ono nic niedaje a tylko miejsce zajmuje.
Strona 1 / 1