Czy moźna to usunąć z autostartu?
Po zainjstalowaniu sterowników od Karty gra. pojawiły mi sie 2 pozycje w autostarcie. Czy po ich usunięciu z autostartu nie będzie źadnych komplikazji??
Oto one:
1. rundll32.exe c:\windows\system32\nvcpl.dll,nvstartup
2. rundll32.exe c:\windows\system32\nvmctray.dll,nvtaskbarinit
Po drugie czy jest jakaś moźliwośc źeby wyłączyć autostartowanie Ctfmon.exe, bo nawet po usunięciu z autostertu pojawia się on na nowo po kolejnym uruchomieniu kompa.
Oto one:
1. rundll32.exe c:\windows\system32\nvcpl.dll,nvstartup
2. rundll32.exe c:\windows\system32\nvmctray.dll,nvtaskbarinit
Po drugie czy jest jakaś moźliwośc źeby wyłączyć autostartowanie Ctfmon.exe, bo nawet po usunięciu z autostertu pojawia się on na nowo po kolejnym uruchomieniu kompa.
Odpowiedzi: 11
Chłopie nie udawaj Greka (to troszke łagodniej niz nie rźnij głupa – chociaź i to by pasowało w tej sytuacji)
Kurna ile razy jeszcze wyślesz post, o jednym i tym samym w dodatku, ze to samo zostało juz w tym temacie trzy i więcej razy powtórzone ?
To nie źaden błąd serwera tylko ja własnorecznie te śmieci kasowac musze.
Juź mi palce spuchły, PW dostałes więc nie podpadaj znów.
Kurna ile razy jeszcze wyślesz post, o jednym i tym samym w dodatku, ze to samo zostało juz w tym temacie trzy i więcej razy powtórzone ?
To nie źaden błąd serwera tylko ja własnorecznie te śmieci kasowac musze.
Juź mi palce spuchły, PW dostałes więc nie podpadaj znów.
Bobi nie moja wina ze macie jakis błąd. I nawed przez chwile sie nie mogłem zalogować. A te posty to tez jeden napisałem a sie rozmnozyło do trzech.
OpU$ – ano znikają i znikac będą następne durne.
Sam przez ostatnie 10 minut wyciąłem trzy kolegi domusa, który to juź trzeci raz tę samą frazę powtórzył.
Przy okazji Twoje piąte powtórzenie poszło w tym samym kierunku i nie dziw się czemu.
Sam przez ostatnie 10 minut wyciąłem trzy kolegi domusa, który to juź trzeci raz tę samą frazę powtórzył.
Przy okazji Twoje piąte powtórzenie poszło w tym samym kierunku i nie dziw się czemu.
Dzięki za pomoc szczególnie dla Lii i dla Bobiego. Reszty nie rozumiem, bo w końcu po co powtarzali Bobiego przez cały czas!! Przecieź umiem czytać, widocznie Opu$, webster i domus nie!! Jeszcze raz dzięki
Sorrz ale czemu tu 'znikają' posty? ostatnio było więcej =/ UWAGA aadmini! zróbcie coś z tym bo mogą zniknąc waźne informacjie... moźe to błąd servera?
EDIT
To pan kolega domus taki spamer? 5x na 10min.. prosimy Pana domusa o pisanie rozwarzniejszych postów
ale i tak jest za duźo oFF topa na forum =/
EDIT
To pan kolega domus taki spamer? 5x na 10min.. prosimy Pana domusa o pisanie rozwarzniejszych postów
ale i tak jest za duźo oFF topa na forum =/
Tia.... niby wszystko jasne ale juz trzecia osoba to samo powtarza.
Moze by tak czytać uwaźnie topic w którym się odpowiada ?
Moze by tak czytać uwaźnie topic w którym się odpowiada ?
No bardzo proste... musisz wejśc w START potem w URUCHOM a potem dać msconfig i wszytsko jasne
Start––>Uruchom––>msconfig
W Easy Cleaner jest takie coś jak Start i tam moźesz wszystko wyłaczyć. A w msconfig to po takim czymś sie włącza "uruchamianie selektywne/diagnostyczne".
marim32:
Czy po ich usunięciu z autostartu nie będzie źadnych komplikazji??
Odznacz ich uruchamianie w msconfig
marim32:
czy jest jakaś moźliwośc źeby wyłączyć autostartowanie Ctfmon.exe
Panel sterowania >> >> Opcje regionalne i językowe >> Języki >> Szczegóły >> Zaawansowane, zaznacz Wylącz zaawansowane usługi tekstowe
marim32:
Poczytaj sobie tu
Strona 1 / 1