czy legalne ?
tak sie zastanawiam bo wlasciwie to nie wiem czy legalne jest rozprowadzanie w sieci programow juz dawno nie uzywanych np windowsa 1.1 i podobnych, narazie nikt nie wiedzial tego do konca i zdania byly bardzo rozne. Oczywiscie takie rozprowadzanie ma jest nie zarobkowe i tylko w celach informacyjnych ...
Odpowiedzi: 20
Myslę, źe nadszedł czas skończenia tej dysputy.
To niech młodzi koledzy zajmą się nauką i czytaniem ksiąźek, a nie spędzaniem całego dnia przed komputerem.
A Twoja teoria o średniej wieku jest, delikatnie mówiąc, błędna.
A Twoja teoria o średniej wieku jest, delikatnie mówiąc, błędna.
nie nazywam pajacykami innych, tylko pajacykiem ciebie nazwalem....
i zauwaz ze srednia wieku tego i pdobnych forum jest 14–16 lat i nie kazdy jest ogarniety w tym co pisze...wiec wiecej tolerancji dla mlodszych kolegow...
i zauwaz ze srednia wieku tego i pdobnych forum jest 14–16 lat i nie kazdy jest ogarniety w tym co pisze...wiec wiecej tolerancji dla mlodszych kolegow...
[quote="Doktor X"]
Do Adminów rzeczywiście masz rację, daleko mi brakuje, do moderatorów takźe, ale uwaźam sie za istotę rozumną i znam pewne granice, które winne obowiązywać jak i userów jak i "grupę trzymająca władzę" więc racz baczyć na swoje słowa i nie nazywaj innych "pajacykami"
P.S: Za kozaka się teź nie uwaźam, raczej Polakiem jestem.
gusioo:
TheL:
I nie podskakuj kolego, bo juź byli tacy gieroje jak Ty ;)
a co ty taki kozak jests?
cos ci na glowke juz padlo ze bedzie tu probowac po userach jezdzic , do adminow ci jeszce daleko pajacyku ! :twisted:
Do Adminów rzeczywiście masz rację, daleko mi brakuje, do moderatorów takźe, ale uwaźam sie za istotę rozumną i znam pewne granice, które winne obowiązywać jak i userów jak i "grupę trzymająca władzę" więc racz baczyć na swoje słowa i nie nazywaj innych "pajacykami"
P.S: Za kozaka się teź nie uwaźam, raczej Polakiem jestem.
goosio napisal
a co ty taki kozak jestes ?cos na gloke ci siadlo kolego , ze bedziesz tu po userach jezdzil ?
do admionow i podobnych gadow ci jeszce daleko wiec zachowaj jezyk na uwizi pajacyku :twisted:
I nie podskakuj kolego, bo juź byli tacy gieroje jak Ty
a co ty taki kozak jestes ?cos na gloke ci siadlo kolego , ze bedziesz tu po userach jezdzil ?
do admionow i podobnych gadow ci jeszce daleko wiec zachowaj jezyk na uwizi pajacyku :twisted:
Siemanko wszystkim nie myślcie sobie źe ja sobie posty nabiajm bo co to jeden w tą czy w tą ale ta rozmowa jest niezła jest z czego się pośmiać pozdrawiam :)

dla sprostowania: ten od grzebania to Mariuszek byl :wink:Ad@$:
Mc_Paul czy inny gościu co w dupie grzebał? :lol:
:lol:
...mnie sie wydawalo ze dobre obyczaje nie sa kwestia wieku....
I to jest własciwe podejście – teraz juź wiesz, źe jest inaczej :mrgreen:
..... taka ocena nie powinna sie mieszac ze zlosliwoscia i zajadliwoscia, ktora odczytac mialem nieprzyjemnosc.
Z pewnym obrzydzeniem, ale jednak się z Toba zgodzę.
Tyle, źe raz jeszcze poprosźe o uznanie prawa do "gorszego dnia" .....nawet w wypadku gusioo–a :wink:
To jest moja prywatna opinia i calkowicie sie z nia zgadzam
To co ona na publicznym forum robi ? :)
PS.
Dobra – pogadali i wystarczy.
Ivaho – skorzystam z przywileju memu wiekowi przynaleźnemu i odpowiem w ten sposób:
"dobrym obyczajem" jest to co ..........ja za taki uznaję.
A mnie sie wydawalo ze dobre obyczaje nie sa kwestia wieku... :lol:
Zaś na powaznie – jednak gdy uźywa się wulgaryzmów bez potrzeby to trochę mi skuczno. Moźna przecieź było napisać
– anus za miejsce grzebania obrał
– do kiszki stolcowej dogrzebać się pragnął
i jeszcze co najmniej kilka słow i zwrotów o podobnym znaczeniu, a tak tylko język zuboźeniu podlega.
Calkowicie sie z Toba zgadzam.
Jeźeli zaś chodzi o przytoczone przykłady – kaźdy z nas jest tylko człowiekiem i trudno się dziwić, źe czasem po przeczytaniu parudziesięciu postów o podobnej wymowie dojść mozan do wniosków pochlebnych nie bedącymi, a wyraźających się w poddaniu w wątpliwość zdolności percepcyjnych – pierwsze zdanie oraz wskazujacych na to jak to drzewiej bywało – zdanie drugie.
Ale mnie nie chodzilo o to ze poddajecie w watpliwosc czyjes zdolnosci, bo i ja je w watpliwosc poddaje.
Jednak taka ocena nie powinna sie mieszac ze zlosliwoscia i zajadliwoscia, ktora odczytac mialem nieprzyjemnosc.
To tylko rodzi niepotrzebne emocje ktore odbiegaja od podstawowego celu tego forum.
To jest moja prywatna opinia i calkowicie sie z nia zgadzam :P
Post wyedytowałem.
Przepraszam za moją głupotę ;)
Tym razem gusioo przesadziłeś. Jestem tlerancyjny, ale teź tylko w pewnych granicach. Jeszcze jedne taki wyskok i poniesiesz jego konsekwencje.
Rebe
Przepraszam za moją głupotę ;)
Tym razem gusioo przesadziłeś. Jestem tlerancyjny, ale teź tylko w pewnych granicach. Jeszcze jedne taki wyskok i poniesiesz jego konsekwencje.
Rebe
gusioo usmiechnij sie jestes w ukrytej kamerze ....
gusioo usmiechnij sie jestes w ukrytej kamerze ....
Ivaho – skorzystam z przywileju memu wiekowi przynaleźnemu i odpowiem w ten sposób:
Zaś na powaznie – jednak gdy uźywa się wulgaryzmów bez potrzeby to trochę mi skuczno. Moźna przecieź było napisać
i jeszcze co najmniej kilka słow i zwrotów o podobnym znaczeniu, a tak tylko język zuboźeniu podlega.
Jeźeli zaś chodzi o przytoczone przykłady – kaźdy z nas jest tylko człowiekiem i trudno się dziwić, źe czasem po przeczytaniu parudziesięciu postów o podobnej wymowie dojść mozan do wniosków pochlebnych nie bedącymi, a wyraźających się w poddaniu w wątpliwość zdolności percepcyjnych – pierwsze zdanie oraz wskazujacych na to jak to drzewiej bywało – zdanie drugie.
Update – jeźeli przyjrzysz się postom w tym topicu to powinieneś zauwazyć róźnicę w sposobie korzystania przeze mnie z atrybutów , jakie ma kaźdy z userów oraz tych do "władzy" przywiązanych.
Update – jeźeli przyjrzysz się postom w tym topicu to powinieneś zauwazyć róźnicę w sposobie korzystania przeze mnie z atrybutów , jakie ma kaźdy z userów oraz tych do "władzy" przywiązanych.
Rebe:
Nie wiem kto i gdzie grzebał, ale Ty,Ad@$, zaraz moźesz w tę część ciała dostać za stosunek do "dobrych obyczajów".
Jesli dobrym obyczajem sa wypowiedzi w stylu:
Gusioo – przeciez trzeba jeszcze tekst zrozumiec.
I nie podskakuj kolego, bo juź byli tacy gieroje jak Ty
– to prosilbym o sprecyzowanie tych "dobrych obyczajów".
Nie wiem kto i gdzie grzebał, ale Ty,Ad@$, zaraz moźesz w tę część ciała dostać za stosunek do "dobrych obyczajów".
Ad@$:
gusioo:
TheL:
Ciebie trzeba zrozumiec a nie text, Ty sie o mnie nie martw ...
W szkole mnie uczono, źe czytać naleźy ze zrozumieniem. Odpowiedź padała w drugim poście.
Nie wnikam w to gdzie, komu i co robili ;)
gusioo:
TheL:
W szkole mnie uczono, źe czytać naleźy ze zrozumieniem. Odpowiedź padała w drugim poście.
TheL: