Czy ktoś z Was byłby chętny do pracy redaktora ? :)

szukamy osoby, która byłaby chętna zając się działem Windows na naszym małym portaliku ?
Chodzi głównie o dział porad dla uzytkowników tego systemu.

Nazwy serwisu podawał nie będę choć to nie jest zabronione na tym forum, bystrzy zorientują się jaki jest adres www ;) a jakby ktoś miał kłopot to prosze o wysłanie Prywatnej Wiadomości.

PS: Faktycznie, na dzień dzisiejszy wygląda na to, źe będzie to zajęcie przynoszące tylko satysfakcję a nie wymierne korzyści finansowe.

Pozdrawiam
Mariusz

Odpowiedzi: 9

gusioo:
Naczelny:
Słownik Języka Polskiego PWN:

To moźe skorzystaj z w/w słownika i sprawdź co piszą ....

Nie, źebym się czepiał, ale jak bedziesz kolejny raz "w Słowniku" to go popraw, bo on z uporem maniaka twierdzi, źe napisali, napisano, a nie piszą :wink:

To tak o kotle i garnku w temacie netykiety.
Rebe
Dodano
03.01.2005 20:06:06
Naczelny:

To moźe skorzystaj z w/w słownika i sprawdź co piszą o
Owszem, nie jestem osobą prowadzącą ten forum, ale kaźdy homo sapiens ssak łoźyskowy jest z rzędu naczelnych...

Ja tam jestem wyrozumiały i zwisa mi kto jak pisze, ale takie zachowania są nie na miejscu.
Anonymous
Dodano
03.01.2005 19:28:32
frajer – człowiek naiwny, łatwowierny, nie umiejący sobie radzić w potrzebie, dający się łatwo oszukać; nowicjusz, początkujący w jakiejś dziedzinie.

Więc? Uźyłem słowa zgodnie z jego znaczeniem. Przepraszam, jeśli kogoś uraziłem... :roll:

Owszem, nie jestem osobą prowadzącą ten forum, ale kaźdy homo sapiens ssak łoźyskowy jest z rzędu naczelnych...

:arrow: http://pl.wikipedia.org/wiki/Naczelne
Naczelny
Dodano
03.01.2005 17:03:45
nie martw się, czasami taka osoba co prowadzi ten serwis ma jeszce gorszą kulturę osobistą... :–)
Kuba
Dodano
03.01.2005 16:44:10
Tak tez mi się wydawało, bo nie podjerzewałem osoby prowadzące serwis na tak wysokim poziomie merytorycznym o tak niską kulturę osobistą ;)
grypc.com
Dodano
03.01.2005 15:19:14
Tak tez mi się wydawało, bo nie podjerzewałem osoby prowadzące serwis na tak wysokim poziomie merytorycznym o tak niską kulturę osobistą ;)
grypc.com
Dodano
03.01.2005 15:19:14
grypc.com:
Poraźająca kultura odpowiedzi jak na naczelnego...

Nick Naczelny jest bardzo mylący, a tym bardziej nie ma nic wspólnego z osobami kierującymi tym forum/serwisem.
SLAY3R
Dodano
03.01.2005 13:59:09
Poraźająca kultura odpowiedzi jak na naczelnego...
grypc.com
Dodano
03.01.2005 13:42:17
A ile zapłacisz? Frajera za darmo szukasz?
Naczelny
Dodano
03.01.2005 13:38:59
grypc.com
Dodano:
03.01.2005 12:00:24
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1