Czy jest to blokada???
Mam taka sprawę. Otóź w pracy mam dostęp do Internetu przez sieć LAN 256 kb/s (wewnątrz jednego budynku) mam stały adres IP, system XP.
Moim problemem jest to źe gdy chce np. ściągnąć sobie skiny do XP z centrumxp.pl to wyświetla się taki komunikat
No Database Selected
albo
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@cxp.waw.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Apache/1.3.33 Server at www.cxp.waw.pl Port 80
jeźeli wchodzę na http://pentagram.pl/serwis/sterowniki.php?grupa=PENTAGRAM%20–%20faksmodemy&model=Hex2%2056I&system=&nr=
chcę pobrać sterownik to wyświetla się Nie moźna wyświetlić strony tak samo jest jeźeli chce cokolwiek ściągnąć ze strony www.idg.pl
natomiast z www.dobreprogramy.pl lub jakiś program z centrumxp.pl to mogę ściągnąć ale źadnego skina nie mogę.
Więc moje pytanie jest takie dlaczego tak jest???
Czy to znaczy źe mam pecha bo mam sieć wewnętrzną???
Jak się nie mylę to mam chyba jakieś ograniczenia nałoźone przez administratora???
Czy w związku z tym mogę coś zrobić w tej sprawie.
Czy administrator ma obowiązek odblokowania tego bez dodatkowych opłat??? (dodam tylko źe Ci chłopacy to cwaniacy jakich mało)
proszę o poradę z góry wielkie dzięki
Moim problemem jest to źe gdy chce np. ściągnąć sobie skiny do XP z centrumxp.pl to wyświetla się taki komunikat
No Database Selected
albo
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@cxp.waw.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Apache/1.3.33 Server at www.cxp.waw.pl Port 80
jeźeli wchodzę na http://pentagram.pl/serwis/sterowniki.php?grupa=PENTAGRAM%20–%20faksmodemy&model=Hex2%2056I&system=&nr=
chcę pobrać sterownik to wyświetla się Nie moźna wyświetlić strony tak samo jest jeźeli chce cokolwiek ściągnąć ze strony www.idg.pl
natomiast z www.dobreprogramy.pl lub jakiś program z centrumxp.pl to mogę ściągnąć ale źadnego skina nie mogę.
Więc moje pytanie jest takie dlaczego tak jest???
Czy to znaczy źe mam pecha bo mam sieć wewnętrzną???
Jak się nie mylę to mam chyba jakieś ograniczenia nałoźone przez administratora???
Czy w związku z tym mogę coś zrobić w tej sprawie.
Czy administrator ma obowiązek odblokowania tego bez dodatkowych opłat??? (dodam tylko źe Ci chłopacy to cwaniacy jakich mało)
proszę o poradę z góry wielkie dzięki
Odpowiedzi: 2
slawek79:
Internal Server Error
To brzmi tak
Wewnętrzny Błąd Serwera
Serwer spotkał wewnętrzny błąd albo misconfiguration i był niezdolny, by uzupełnić twoją prośbę.
Proszę skontaktować się z administratorem serwera, webmaster@cxp.waw.pl i informuj ich czasu, źe błąd nastąpił i cokolwiek mógłbyś zrobić to mogło spowodować błąd.
Więcej informacji o tym błędzie moźe być uchwytną w dzienniku błędów serwera.
[b]A tak na marginesie to nie łączysz się przypadkiem przez server proxy
:(
No w sumie cieszyłbym się bardzo jakby ktoś mi odpowiedział.
:D
Z góry dzięki???
No w sumie cieszyłbym się bardzo jakby ktoś mi odpowiedział.
:D
Z góry dzięki???
Strona 1 / 1