Czy EL NINO.....
... powinien dalej mieć uprawnienia do panoszenia się na forum?
Od lat śledzę poczynania funkcyjnych na cpx i jakoś nie widzę by budziły one większe kontrowersje. Pominę przypadek skrajny byłego moderatora, który z forum juź odszedł i zabawia sie gdzie indziej. Wydaje mi się jednak, źe EL NINO stał sie jego godnym następcą, a nawet chyba go przerósł.
Szczególnie ostatnio EL NINO zaczął objawiać pełnię swego braku hamulców i okrzesania.
Wypisuje róźne bzdury, a jeźeli komuś się to co On napisze nie podoba to od razu przechodzi do pyskówek i obraźania, pokazująć co moźe.
Dlatego chciałbym poznać i Wasze opinie o tym .... Administratorze.
Moźe taka wspólna akcja zmusi go do zmiany nastawienia i zachowań.
Chyba, źe to ja się mylę, a jego zachowanie jest prawidłowe i zgodne z normami na forum panującymi?
Kometarze są mile widziane, ale i potrzebne.
Od lat śledzę poczynania funkcyjnych na cpx i jakoś nie widzę by budziły one większe kontrowersje. Pominę przypadek skrajny byłego moderatora, który z forum juź odszedł i zabawia sie gdzie indziej. Wydaje mi się jednak, źe EL NINO stał sie jego godnym następcą, a nawet chyba go przerósł.
Szczególnie ostatnio EL NINO zaczął objawiać pełnię swego braku hamulców i okrzesania.
Wypisuje róźne bzdury, a jeźeli komuś się to co On napisze nie podoba to od razu przechodzi do pyskówek i obraźania, pokazująć co moźe.
Chyba, źe to ja się mylę, a jego zachowanie jest prawidłowe i zgodne z normami na forum panującymi?
Odpowiedzi: 11
No wlaśnie. El nino płynie a coś na "R" mu się podczepiło :mrgreen: .Rebe:Inna sprawa, źe ta forma w Twoim wykonaniu to raczej coś jak to co to "płyniemy" krzyczało wygląda.
Lisowczyk, przecieź widać źe Oni tu mają samych kolegów i nic nie zrobimy. Moźe do Niufka napisać źeby nam pomógł ?
Lisowczyk:... powinien dalej mieć uprawnienia do panoszenia się na forum?
O człowieniu aleś napisał, ten Modek zna sie na rzeczy !!
To jest powaźna sprawa i nie źyczę sobie, by temat w jakieś oboczności opatrywać. :twisted:
Pompka:To od razu Rebe moźna wywalić bo teź jest bez hamulców. A my będziemy mieli spokój w końcu.
Pluralis majestatis pisze się przy uźyciu kapitalika.
Inna sprawa, źe ta forma w Twoim wykonaniu to raczej coś jak to co to "płyniemy" krzyczało wygląda.
PS.
Jak widać, ja zachowuję umiar i o gównie do okrętu przyczepionym nie napisałem.
IcY:Lisowczyk:bo od tego wysiłu przygoda jakaś, ze zwieraczami związana, spotkać Cię moźe.
Wiesz z autopsji??
Tak. Z autopsji – juź wielu widziałem takich, którym się to przytrafiło.
Lisowczyk:bo od tego wysiłu przygoda jakaś, ze zwieraczami związana, spotkać Cię moźe.
Wiesz z autopsji??
IcY jeźeli uwaźasz, źe powinienem dostać bana to zgłoś to Administratorowi, a nie wysilaj się na wymyślanie dowcipów, bo od tego wysiłu przygoda jakaś, ze zwieraczami związana, spotkać Cię moźe.
Ew. moźesz ównieź sam taką ankietę załoźyć tylko, źe mój wpływ na ksztąłt i stosunki na forum jest znikomy, a osoby, której ten topic dotyczy znaczny.
PS.
Zawsze wydawało mi się, źe by coś zwerbalizować to najpierw trzeba to coś "wymyśleć", ale widać myliłem się i , przynajmniej dla Ciebie, taki związek przyczynowo–skutkowy nie jest niezbędny.
Ew. moźesz ównieź sam taką ankietę załoźyć tylko, źe mój wpływ na ksztąłt i stosunki na forum jest znikomy, a osoby, której ten topic dotyczy znaczny.
PS.
Zawsze wydawało mi się, źe by coś zwerbalizować to najpierw trzeba to coś "wymyśleć", ale widać myliłem się i , przynajmniej dla Ciebie, taki związek przyczynowo–skutkowy nie jest niezbędny.
Pompka:Spokoj to bedzie jak bedzie mniej takich uzytkownikow jak ty i Lisowczyk.
To od razu Rebe moźna wywalić bo teź jest bez hamulców. A my będziemy mieli spokój w końcu.
Moim zdaniem kazdy czasami przesadza, a EL NINO bardzo dobrze zna sie na kompach i uwazam ze powinien zostac.
Tylko nie piszta mi ze sie podlizuje bo tak nie jest. Napisalem to co mysle.
Pozdrawiam
Damian
Tylko nie piszta mi ze sie podlizuje bo tak nie jest. Napisalem to co mysle.
Pozdrawiam
Damian
Proponuje zebys zalozyl kolejna ankiete:
Czy Lisowczyk powinien dostac bana??
1.Tak
2.Tak
3.Tak
A tak naserio to pomysl zanim cos napiszesz.
Czy Lisowczyk powinien dostac bana??
1.Tak
2.Tak
3.Tak
A tak naserio to pomysl zanim cos napiszesz.