Czy EL NINO.....
... powinien dalej mieć uprawnienia do panoszenia się na forum?
Od lat śledzę poczynania funkcyjnych na cpx i jakoś nie widzę by budziły one większe kontrowersje. Pominę przypadek skrajny byłego moderatora, który z forum juź odszedł i zabawia sie gdzie indziej. Wydaje mi się jednak, źe EL NINO stał sie jego godnym następcą, a nawet chyba go przerósł.
Szczególnie ostatnio EL NINO zaczął objawiać pełnię swego braku hamulców i okrzesania.
Wypisuje róźne bzdury, a jeźeli komuś się to co On napisze nie podoba to od razu przechodzi do pyskówek i obraźania, pokazująć co moźe.
Dlatego chciałbym poznać i Wasze opinie o tym .... Administratorze.
Moźe taka wspólna akcja zmusi go do zmiany nastawienia i zachowań.
Chyba, źe to ja się mylę, a jego zachowanie jest prawidłowe i zgodne z normami na forum panującymi?
Kometarze są mile widziane, ale i potrzebne.
Od lat śledzę poczynania funkcyjnych na cpx i jakoś nie widzę by budziły one większe kontrowersje. Pominę przypadek skrajny byłego moderatora, który z forum juź odszedł i zabawia sie gdzie indziej. Wydaje mi się jednak, źe EL NINO stał sie jego godnym następcą, a nawet chyba go przerósł.
Szczególnie ostatnio EL NINO zaczął objawiać pełnię swego braku hamulców i okrzesania.
Wypisuje róźne bzdury, a jeźeli komuś się to co On napisze nie podoba to od razu przechodzi do pyskówek i obraźania, pokazująć co moźe.
Dlatego chciałbym poznać i Wasze opinie o tym .... Administratorze.
Moźe taka wspólna akcja zmusi go do zmiany nastawienia i zachowań.
Chyba, źe to ja się mylę, a jego zachowanie jest prawidłowe i zgodne z normami na forum panującymi?
Odpowiedzi: 20
Wszak ze wiosna na całego i nie zamierzam sobie i tak juz mocna nadszarpnietego zdrowia po lekturze tego (to)picu zatracać to w dalsze jałowe dyskusje sie nie wplątuje.
Lisowczyk to juz i tak ofiare krnąbrnego administratora i spółki z siebie zrobił wiec nic tylko rewolucja kadrowac w jego oczach powinna sie rozpacząć.
Nadamy mu honorowy tytuł "obrońcy ucisnionych chłopów pańszczyznianych"
Na dalsze dysputy szkoda klawiatury jak aligotor napisał.
Lisowczyk to juz i tak ofiare krnąbrnego administratora i spółki z siebie zrobił wiec nic tylko rewolucja kadrowac w jego oczach powinna sie rozpacząć.
Wszak ze wiosna na całego i nie zamierzam sobie i tak juz mocna nadszarpnietego zdrowia po lekturze tego (to)picu zatracać to w dalsze jałowe dyskusje sie nie wplątuje.
aligator:gusioo:
Zapomniałeś o jednym jeszcze ;)
Tego teź wywalić :wink:
Pójdźmy dalej – wywalmy całe forum :mrgreen:
gusioo:
Tego teź wywalić :wink:
aligator:P.S. Co się EL NINO tyczy to rzeczywiście za swoje chamstwo powinien był juź dawno zdegradowany być. A, jeszcze Rebe, bo teź nie lepszy, Kuba, Slay, The Judge, Brtx takźe. Wywalić wszystkich, a ja zaraz ankietę zakładam czy lisowczyk zasłuźył aby zostać nowym adminem forum.
Normalnie szkoda w klawiaturę stukać i odpowiedź dawać jak się takie durnoty czyta.
Naśladując pewnego głąba napiszę:
"tyle..."
P.S. Co się EL NINO tyczy to rzeczywiście za swoje chamstwo powinien był juź dawno zdegradowany być. A, jeszcze Rebe, bo teź nie lepszy, Kuba, Slay, The Judge, Brtx takźe. Wywalić wszystkich, a ja zaraz ankietę zakładam czy lisowczyk zasłuźył aby zostać nowym adminem forum.
Naśladując pewnego głąba napiszę:
"tyle..."
P.S. Co się EL NINO tyczy to rzeczywiście za swoje chamstwo powinien był juź dawno zdegradowany być. A, jeszcze Rebe, bo teź nie lepszy, Kuba, Slay, The Judge, Brtx takźe. Wywalić wszystkich, a ja zaraz ankietę zakładam czy lisowczyk zasłuźył aby zostać nowym adminem forum.
Moźe się jednak przemogę i do poziomu wypowiedzi dopasuję. Skoro musisz juź mi jakąś gębę,Bobi_robert, dorabiać to rób to przynajmniej z sensem.
Chcesz coś ode mnie to się Niufkiem nie podpieraj, bo wyjdzie z tego, źe masz jakiś uraz i wszystko Ci się z jednym kojarzy.
Czym się Niufek "zasłuźył" tu i tam wiem, ale to tak się ma do tego co usiłujesz wmówić jak taka jedna panienka i znajomość z nią Belki.
Z ocenami zaś Twoimi na mój temat polemizował nie będę – wszak o gustach się nie dyskutuje.
Mogę tylko , dla równowagi napisać, źe .......... domyśl się.
PS.
Skoro podnosi Ci się ciśnienie to moze zamiast czytania i pisania do lekarza byś się wybrał. Albo choć na łonie natury czasu trochę spędził, bo – jak słusznie Seeker zauwaźył – jest wiosna.
Chcesz coś ode mnie to się Niufkiem nie podpieraj, bo wyjdzie z tego, źe masz jakiś uraz i wszystko Ci się z jednym kojarzy.
Czym się Niufek "zasłuźył" tu i tam wiem, ale to tak się ma do tego co usiłujesz wmówić jak taka jedna panienka i znajomość z nią Belki.
Z ocenami zaś Twoimi na mój temat polemizował nie będę – wszak o gustach się nie dyskutuje.
Mogę tylko , dla równowagi napisać, źe .......... domyśl się.
PS.
Skoro podnosi Ci się ciśnienie to moze zamiast czytania i pisania do lekarza byś się wybrał. Albo choć na łonie natury czasu trochę spędził, bo – jak słusznie Seeker zauwaźył – jest wiosna.
Ja nic nie napiszę prócz tego źe ...., jest wiosna i zwisa mi wszystko ołowianą kulką 8) zwłaszcza polemiki
które do niczego nie prowadzą prócz zapychania Kubie miejsca na dysku
które do niczego nie prowadzą prócz zapychania Kubie miejsca na dysku
Lisowczyk:Od ilu postów moźna się za krytykę kogoś lub czegoś brać?
Gdyby to o liczbe postów chodziło...
Juz po paru postach mozna sie dowiedziec z człowiekiem jakiego pokroju ma sie do czynienia.
Krytykować owszem mozna, ale krytykowac w sposob taki ktory czemus słuzy, a nie prowokujacy i podnoszacy cisnienie u innych.
Zauwazyłem ze w kazdym swoim postem rozwalasz kazdy temat.
Nie wiem czy taka taktyke przyjałes ale kazda swoja wypowiedzia robisz OT'y i nie zauwazyłem zebys cos taka naprawde sensownego napisal, a juz na pewno czegos co innemu userowi pomoc sprawiło.
Rewolucjonistą chciałes zostać ?? Zwaz na to jak wiekszosc z nich konczyła.
Lisowczyk:Bobi_roberta teź pytaniem chciałbym do wysiłku intelektualnego skłonić:
Czemu mnie o przywoływanie Niufka posądzasz?
Czyźby Ci się z nadmiaru postów w topiku osoby Autorów mieszały?
A zauwazyles moze taki odstep miedzy zdaniami (przykład >>)
Musze sie specjanie dla Ciebie rozpisywać nad jego celem ??
Nowa mysl skierowna do Twojego kolegi, chociaz jak sie dogłabniej wczytac mozna zauwazyć ze macie wspolnego znajomego Niufka... wiec przekazać mu mozesz.
Zeby niedomowien nie było na przysłosc jak cytował nie bede zaczne stosować takie oznaczenia @... –
przy zwracaniu sie do konkretnego podmiotu.
Kuba:
UPDATE: odpisywałem na jakiś post. Czemu on zniknął? ;–)
Bo tu kurna przekręty aprilisowe lecą od rana :mrgreen:
Tu nie chodzi o to, źe to jest czyjeś Forum. Forum jest dla wszystkich. Problem w tym, źe nie wszyscy potrafią się zachować i nie wszyscy umieją dyskutowąc bez obraźania się. Czasami w dyskuscji padają ostre słowa, ale kaźda dyskusja się kończy i nie ma sensu obraźać się i skandować swoje niezadowolenie.
No i znowu się powtórzę: ten tpoki i nakieta ma taki sens jak blokady Samoobrony. Nic to nie daje, oprócz rozgłosu dla prostesujących (w naszym przypadku dla autora). Ani to madre, ani konstruktywne.
No i znowu się powtórzę: ten tpoki i nakieta ma taki sens jak blokady Samoobrony. Nic to nie daje, oprócz rozgłosu dla prostesujących (w naszym przypadku dla autora). Ani to madre, ani konstruktywne.
Do Szanownych Seekera i Bobi_roberta mam pytanie następujące:
Od ilu postów moźna się za krytykę kogoś lub czegoś brać?
Dla Seekera indywidualnie mam wyjaśnienia parę słów – drugi cytat dotyczył innej kwestii i nijak z pierwszym w związku nie pozostawał.
Bobi_roberta teź pytaniem chciałbym do wysiłku intelektualnego skłonić:
Overowi zaś nad tym co napisał zastanowić się radzę, bo stwierdzenie
Na koniec zostawiłem sobie pytanie do t0biego .
Czy bardzo się pomylę jeźeli uznam, źe chamstwo jest Twoim środowiskiem natruralnym ?
PS.
Specjalnie dla Ciebie Bobi–robert – "coś sensownego" .
Teraz juź chyba powinieneś zmienić swoje zdanie na mój temat, bo warunek spełniłem.
Od ilu postów moźna się za krytykę kogoś lub czegoś brać?
Dla Seekera indywidualnie mam wyjaśnienia parę słów – drugi cytat dotyczył innej kwestii i nijak z pierwszym w związku nie pozostawał.
Bobi_roberta teź pytaniem chciałbym do wysiłku intelektualnego skłonić:
Overowi zaś nad tym co napisał zastanowić się radzę, bo stwierdzenie
jest przyzwoleniem blankietowym i moźe się przeciw jedo zwolennikowi obrócić.mogą dogadaywać kiedy im się podoba.
Na koniec zostawiłem sobie pytanie do t0biego .
Czy bardzo się pomylę jeźeli uznam, źe chamstwo jest Twoim środowiskiem natruralnym ?
PS.
Specjalnie dla Ciebie Bobi–robert – "coś sensownego" .
Teraz juź chyba powinieneś zmienić swoje zdanie na mój temat, bo warunek spełniłem.
Lisowczyk:...
Kompletnie nie wiem co ty sobie myślałem zakładając ankietę i ten topik. Nie wiem czy wiesz, ale decyzja o tym, jakom funckję na tym Forum będzie pełnił El nino lub którykolwiek z administratorów lub moderatorów niestety nie naleźy do Ciebie (a zgadnij do kogo!). Więc chyba nie sądzisz, źe zgrzeszyłeś inteligencją poddając pod głosownaie to czy El Nino będzie tu coś robił czy nie?
Jeśli cokolwiek cię boli, masz z czymkolwiek problem, napisz to mi na PW, zawsze wsyztskim odpowiadam. Jeśli chesz naskarźyć na mnie, to napisz do któregoś z moderatora, tak będzie najlepiej.
Juź kilka razy powtarzałem źe zakładając topik w którym chce się robić jakieś przewroty, rewolucje czy zmiany personalne nic się nie wskura. Raz udało się to B3T0NOWI, ale tobie brakuje trochę do niego...
Facet robi prowokacje a wy sie jeszcze dajecie :P
Oczywiscie ze zaglosowalem na tak, przeciez bez ELa to forum nie ma przyszłosci :P
Oczywiscie ze zaglosowalem na tak, przeciez bez ELa to forum nie ma przyszłosci :P
El Nino powinien oczywiscie zostac moim zdaniem ale nie wiem czemu taka reakcja na ten post. Mozna normalnie napisac ,jesli ktos ma do kogos na tym forum pretensje –to chyba ma prawo to powiedziec.
to nie twoje forum, więc tak jak większość innych uźytkowników masz gó*** do powiedzenia w tej sprawie.
EL NINO ma paręset razy więcej wiedzy i szarych komórek w mózgu od ciebie, więc napewno bardziej się tu przydaje niź ty.
EL NINO ma paręset razy więcej wiedzy i szarych komórek w mózgu od ciebie, więc napewno bardziej się tu przydaje niź ty.
Sparafrazue słynne powiedzenie na tym forum i napisze:
Nie dośc ze dupek zołedny to jeszcze *** sama w sobie.
Pisze to z pełnym przekasem, dopuki czegos sensowenego i wzbudzajacego szacunek moj nie napiszesz to za takiego bede cie mial i twoje ankiety pozal sie Boze spłyna po mnie...
Całe 17 postow naskrobał i administratora bedzie odwoływał.
Fiu... znaczy sie Niufka mozesz przywoływac do woli bo załozyc sie moge ze bana na razie nie dostanie (to nie piaskownica, gdzie za jedno słowo prawdy banany rozdaja), ale jesli tu wpadnie to stawiam skrzynke piwa ze rownie szybko wypadnie, riposta bedzie taka ze nie pozostawi na nim suchej nitki, sam zmiesza sie chłopak z błotem.
Jeszcze jedno, nie podoba sie to wypad razem z innymi pompkami, wentylami, kompresorami do wulkanizacji załatac dziury w mozgu.
Nie dośc ze dupek zołedny to jeszcze *** sama w sobie.
Pisze to z pełnym przekasem, dopuki czegos sensowenego i wzbudzajacego szacunek moj nie napiszesz to za takiego bede cie mial i twoje ankiety pozal sie Boze spłyna po mnie...
Całe 17 postow naskrobał i administratora bedzie odwoływał.
Fiu... znaczy sie Niufka mozesz przywoływac do woli bo załozyc sie moge ze bana na razie nie dostanie (to nie piaskownica, gdzie za jedno słowo prawdy banany rozdaja), ale jesli tu wpadnie to stawiam skrzynke piwa ze rownie szybko wypadnie, riposta bedzie taka ze nie pozostawi na nim suchej nitki, sam zmiesza sie chłopak z błotem.
Jeszcze jedno, nie podoba sie to wypad razem z innymi pompkami, wentylami, kompresorami do wulkanizacji załatac dziury w mozgu.
Nawet jesli w ankiecie będzie 100% nie to i tak to nic nie zmieni, bo to nie Twoje forum. Stworzyć taką ankiete to tak by wejść komuś do mieszkania w gości a potem kazać mu się z niego wynosić – jesteś niepowaźny. To jest ich forum i oni tu dyktuja zasady i mogą dogadaywać kiedy im się podoba.
głosuję aby El NINO został na stanowisku jakim teraz zasiada
głosuję aby El NINO został na stanowisku jakim teraz zasiada
Lisowczyk:
Skoro tak piszesz to znaczy , źe i na takie które po Twojej myśli bedą liczysz jak i na całkiem odmienne.
To w taki razie po co to napisałeś?
To jest powaźna sprawa i nie źyczę sobie, by temat w jakieś oboczności opatrywać
Takie retoryczne pytanko mam:
Lisowczyk jeśli jesteś udziałowcem tego forum i za Twoją kasę ono działa, to po co sie wogóle pytasz i w ankietera bawisz – wywal EL NINA na zbity pysk i juź.
Ale jeśli nie, to siedź Waść cicho, bo forum to nie jest demokratyczne gremium gdzie głosowaniem w ankietach moźna coś zdziałać (sic!)
Ps. chyba źe te 17 Twoich postów jest jaką taka rekomendacją do wywalania z funkcji ? – nie wiem , moźe jakis lekarz 1–go kontakta wie :roll:
Zaglosowalem na "nie" w koncu pierwszy kwietnia dzis, a jeszcze nie zartowalem ...
8) 8) 8)
8) 8) 8)