Czy EL NINO.....
... powinien dalej mieć uprawnienia do panoszenia się na forum?
Od lat śledzę poczynania funkcyjnych na cpx i jakoś nie widzę by budziły one większe kontrowersje. Pominę przypadek skrajny byłego moderatora, który z forum juź odszedł i zabawia sie gdzie indziej. Wydaje mi się jednak, źe EL NINO stał sie jego godnym następcą, a nawet chyba go przerósł.
Szczególnie ostatnio EL NINO zaczął objawiać pełnię swego braku hamulców i okrzesania.
Wypisuje róźne bzdury, a jeźeli komuś się to co On napisze nie podoba to od razu przechodzi do pyskówek i obraźania, pokazująć co moźe.
Dlatego chciałbym poznać i Wasze opinie o tym .... Administratorze.
Moźe taka wspólna akcja zmusi go do zmiany nastawienia i zachowań.
Chyba, źe to ja się mylę, a jego zachowanie jest prawidłowe i zgodne z normami na forum panującymi?
Kometarze są mile widziane, ale i potrzebne.
Od lat śledzę poczynania funkcyjnych na cpx i jakoś nie widzę by budziły one większe kontrowersje. Pominę przypadek skrajny byłego moderatora, który z forum juź odszedł i zabawia sie gdzie indziej. Wydaje mi się jednak, źe EL NINO stał sie jego godnym następcą, a nawet chyba go przerósł.
Szczególnie ostatnio EL NINO zaczął objawiać pełnię swego braku hamulców i okrzesania.
Wypisuje róźne bzdury, a jeźeli komuś się to co On napisze nie podoba to od razu przechodzi do pyskówek i obraźania, pokazująć co moźe.
Dlatego chciałbym poznać i Wasze opinie o tym .... Administratorze.
Moźe taka wspólna akcja zmusi go do zmiany nastawienia i zachowań.
Chyba, źe to ja się mylę, a jego zachowanie jest prawidłowe i zgodne z normami na forum panującymi?
Kometarze są mile widziane, ale i potrzebne.
Odpowiedzi: 20
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lia:EL NINO jest the best i nie wiem ku czemu słuźy ta ankieta, skoro to wiadome. Chyba źeby jakcyś niedoinformowani pseudoinformatycy głupio podyskutowali na temat jego zdolności.
EL NINO fanki sie odzywają ;) Co jak sie tesciowa dowie ?
:mrgreen:
EL NINO jest the best i nie wiem ku czemu słuźy ta ankieta, skoro to wiadome. Chyba źeby jakcyś niedoinformowani pseudoinformatycy głupio podyskutowali na temat jego zdolności.
Skasujcie to całe forum najlepiej :D
Czy jak ktos załoźy głupi temat to zawsze muszą byc kłutnie? Mądra zasada:
"Głupi temat – nie odpowiadaj".
Przecieź autor tego topika chciał, aby kazdy zagłosował wedle swojego uznania, i komentował, ale bez chamstwa. Kaźdy niech siebie pilnuje, nikt świętym nie jest.
Czy jak ktos załoźy głupi temat to zawsze muszą byc kłutnie? Mądra zasada:
"Głupi temat – nie odpowiadaj".
Przecieź autor tego topika chciał, aby kazdy zagłosował wedle swojego uznania, i komentował, ale bez chamstwa. Kaźdy niech siebie pilnuje, nikt świętym nie jest.
SUPER!!
Dawno się tak nie obśmiałem.
Jak norka.
Jeszcze, jeszcze, jeszcze.
Dawno się tak nie obśmiałem.
Jak norka.
Jeszcze, jeszcze, jeszcze.
dobra,to ten...ee... to w końcu był taki primaapricośtam źarcik czy nie? bo mam dwojakie odczucia jakoby...
Mnie to jest obojętne bo mam to w miejscu gdzie uchodzą gazy trawienne :D
Mnie tylko interesuje rzetelna i konkretna odpowiedz na zadawane na forum pytania :!:
Kolejny bezsensowny temat :x
Mnie tylko interesuje rzetelna i konkretna odpowiedz na zadawane na forum pytania :!:
Kolejny bezsensowny temat :x
Co za głupia ankieta. Przykro mi, ale w Boga się nie zamienisz tworząc takie ankiety ;)
gusioo – chyba odorkia ( takia forma źeńska od odorku ) i to nie mala, a niemała. :wink:
Seeker – Ty zaś nie leć w ..... trąbę :mrgreen: z tym kum(k)aniem ,bo Ci cum laude wyjść moźe ,a pewnikiem nie to zamiarem Twym było u zarania dziejów. :lol:
Seeker – Ty zaś nie leć w ..... trąbę :mrgreen: z tym kum(k)aniem ,bo Ci cum laude wyjść moźe ,a pewnikiem nie to zamiarem Twym było u zarania dziejów. :lol:
znowu "polskie bagienko" wyskakuje niestety my polacy jesteśmy znani z tego źe zawsze znajdzie sie ktos komu cos sie nie podoba wyjście jest proste nie podoba ci sie porządek na tym forum idz sobie stąd
Seeker:gusioo:
ne sutor supra crepidam iudicet .
"cum tacent, clamant" , bowiem "Hannibal ante portas" :wink: i nie ma co dalej tego ciągnąć
I na dokładkę: audiatur et altera pars, gdzyź corrumpunt mores bonos colloquia mala
gusioo:
"cum tacent, clamant" , bowiem "Hannibal ante portas" :wink: i nie ma co dalej tego ciągnąć
Pompka:Juź 9 :) . Pewnie odsiecz z piaskownicy przybyła.Daimos:jednak 6 głosów na "nie" się nabiło. ciekawe dlaczego...
To moźe ankietę zrobisz, dlaczego ?
A wiesz co to ta pisakownica, czy uźywasz bo gdzies usłyszałeś ?
DO wszystkich: Temat ten durnym zdaje sie być, gdzyź to nie Wy decydujecie o sprawach personalnych. Kuba się wypowiedział i kropka. Temat powinien zostać zakończony.
Juź 9 :) . Pewnie odsiecz z piaskownicy przybyła.Daimos:jednak 6 głosów na "nie" się nabiło. ciekawe dlaczego...
To moźe ankietę zrobisz, dlaczego ?
A tak w ogole, to nie przypomina Wam to beznadziejne gledzenie innego beznadziejnego gledzenia?
8) Refleksje pozostawiam Szanownym Czytelnikom 8)
Balcerowicz musi odejsc!
8) Refleksje pozostawiam Szanownym Czytelnikom 8)
Daimos:jednak 6 głosów na "nie" się nabiło. ciekawe dlaczego...
a dlatego źe :)
brtx:Zaglosowalem na "nie" w koncu pierwszy kwietnia dzis, a jeszcze nie zartowalem ...
ja teź uwaźam źe administratorowie powinni regulować wewnętrze sprawy forum. jednak 6 głosów na "nie" się nabiło. ciekawe dlaczego...
wy to juz naprawde nie macie jakich tematow zakladac, zaraz bedzie np czy "Rebe" czy to inny ma byc moderatorem czy nie... ludzie zastanowcie sie z 5 razy zanim cos napiszecie
Co z beznadziejna ankieta. Co mu to ma dac :?: Wywalic to takich jak on. Kur.., wiedzy zazdrosci czy jak :?
Co z beznadziejna ankieta. Co mu to ma dac :?: Wywalic to takich jak on. Kur.., wiedzy zazdrosci czy jak :?