Czy EL NINO.....

... powinien dalej mieć uprawnienia do panoszenia się na forum?
Od lat śledzę poczynania funkcyjnych na cpx i jakoś nie widzę by budziły one większe kontrowersje. Pominę przypadek skrajny byłego moderatora, który z forum juź odszedł i zabawia sie gdzie indziej. Wydaje mi się jednak, źe EL NINO stał sie jego godnym następcą, a nawet chyba go przerósł.
Szczególnie ostatnio EL NINO zaczął objawiać pełnię swego braku hamulców i okrzesania.
Wypisuje róźne bzdury, a jeźeli komuś się to co On napisze nie podoba to od razu przechodzi do pyskówek i obraźania, pokazująć co moźe.
Dlatego chciałbym poznać i Wasze opinie o tym .... Administratorze.
Moźe taka wspólna akcja zmusi go do zmiany nastawienia i zachowań.
Chyba, źe to ja się mylę, a jego zachowanie jest prawidłowe i zgodne z normami na forum panującymi?

Kometarze są mile widziane, ale i potrzebne.

Odpowiedzi: 20

Lisowczyk:
ERROR 5:
Do Lisowczyk'a:
A czym cie w ogóle tak EL NINO wku**ił??

Mnie ?

Ja tylko zwerbalizowałem w postaci ankiety to co się przez forum dość często przewija.

Jasna sprawa
MetaVirus
Dodano
07.04.2005 22:07:32
Rebe:
Tia – kaźdy pokazuje sztywne to co ma .
Gdybym chcial pokazac wszystko sztywne, musialbys kurna kupic plazme 80 calow zeby poogladac :mrgreen: .
Rebe:
A ta łagodność w kwestii opisu koziego tyłu to u Ciebie pewnie pod wpływem ankiety powstała ?
Mowisz o "pupie" ? A coz za roznica jak sie to napisze ? I tak wiadomo o co loto. Nie da rady tylko zamienic okreslenia "Ty dupku" na "Ty pupku", bo nie wiadomo byloby wtedy o co autorowi chodzilo :P .
EL NINO
Dodano
07.04.2005 11:30:54
Tia – kaźdy pokazuje sztywne to co ma . U Ciebie to pewnie mnientkość spowodowana tym promieniowaniem od przyglądania się sieciom powstała – co, w połaczeniu z wiekiem niczym dziwnym być sie nie zdaje.

PS.
A ta łagodność w kwestii opisu koziego tyłu to u Ciebie pewnie pod wpływem ankiety powstała ?
Jednak na coś się ten temat przydaje :lol:
Rebe
Dodano
07.04.2005 11:20:52
Rebe:
na jednym forum za pedała robisz, a tu Ci jeszcze oglądactwo dokładają.
Teraz Ci juź tylko "pokazywanie" zostało – komplet będzie :mrgreen:
Zeby nie bylo Rebe, ale nie sam robie a we dwoch pono robimy. Z tym ze to u tego co to sie ze mna chcial umawiac a to sie nie liczy, bo z niego taki znawca jak z koziej pupy trompka :wink: . Pokazywanie ? Przecie juz pokazuje. Nie widzisz ? Spogladnij w monitor dokladnie a moze dojrzysz w nim ten znak pokoju ktory Ci teraz prawa reka pokazuje – cztery palce zacisniete a tylko jeden srodkowy podniesiony do gory :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
07.04.2005 11:14:12
ERROR 5:
Do Lisowczyk'a:

Mnie ?

Ja tylko zwerbalizowałem w postaci ankiety to co się przez forum dość często przewija.
Lisowczyk
Dodano
07.04.2005 10:07:39
EL NINO:

Mrówek:
...od dłuźszego czasu temu wszystkiemu się przyglądasz :P
Narazie sie przygladam, ale jak komu w koncu przypierdziele, to sie wlasnym glutem zadlawi :mrgreen: .

Nie wiem , EL NINO, czy juź nie pora przypierdzielić – na jednym forum za pedała robisz, a tu Ci jeszcze oglądactwo dokładają.
Teraz Ci juź tylko "pokazywanie" zostało – komplet będzie :mrgreen:

PS.
A jak juź za przypierdzielanie sie weźmiesz to i SM* dołoźyć do zestawu moźna.

* – nie mylić ze stwardnieniem rozsianym.
Rebe
Dodano
07.04.2005 08:47:26
EL NINO:

Update:
brtx, oddam Ci darmo zone z tesciowa :mrgreen: .

Z tesciowa – takich "gratysów" nawet z doplata nie kcem ;) :P
brtx
Dodano
07.04.2005 00:06:14
Mrówek:
No a nie byłeś świadkiem tego wszystkiego? :P
Oczywiscie. Kiedys to nawet razem z kolega z klasy koło wynajdliśmy :wink: .
Mrówek:
...od dłuźszego czasu temu wszystkiemu się przyglądasz :P
Narazie sie przygladam, ale jak komu w koncu przypierdziele, to sie wlasnym glutem zadlawi :mrgreen: .

Update:
brtx, oddam Ci darmo zone z tesciowa :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
06.04.2005 23:57:35
EL NINO:

idallia:
brtx:

No ale fanki ma... :mrgreen:

hmm . . . :D
Nie wstydz sie idalia, tylko gadaj otwarcie i nie przejum sie brtx–em, bo mi po prostu zazdraszcza :P :P .

Chcialbys :P Ale jesli mialbys nadmiar – nie pogardze :P:P ;)
brtx
Dodano
06.04.2005 23:56:46
EL NINO:
Jeszcze troche i wmowia mi kurna, zem ja gral pierwsze kable w Polsce Ludowej :mrgreen: .

No a nie byłeś świadkiem tego wszystkiego? :P
Bo ja wiem, źe od dłuźszego czasu temu wszystkiemu się przyglądasz :P
Mrówek
Dodano
06.04.2005 23:13:48
Mrówek:
Zwłaszcza, źe EL NINO jest jednym z tych, którzy widzieli rozwój polskiej sieci.
Jeszcze troche i wmowia mi kurna, zem ja gral pierwsze kable w Polsce Ludowej :mrgreen: .
gusioo:
EL NINO fanki sie odzywają ;) Co jak sie tesciowa dowie ?
:mrgreen:
A niby dlaczego ma sie dowiadywac ? Jej macki nie siegaja jeszcze do Lublina :P . Szkoda tylko, ze i ja mam kawalek. Dobrze mowie Lia ? :wink: .
idallia:
brtx:

Nie wstydz sie idalia, tylko gadaj otwarcie i nie przejum sie brtx–em, bo mi po prostu zazdraszcza :P :P .
EL NINO
Dodano
06.04.2005 23:10:09
Lisowczyk:
Sama prawda ze słów Twoich, Mrówek, płynie – w tamtych czasach ceny modemów były tak niebotyczne, źe trzeba było na takie urządzenia zbierać.
Zanim następny raz zabierzesz się za usiłowanie dosrywania komuś to ...... pomyśl.

Dosrywaniu? Jakim dosrywaniu? :mrgreen:

Potwierdzenie faktów... Gdy autor tematu zbierał na modem, to EL NINO juź obserwował cały ten proces oraz sam tworzył zakątek polskiej sieci. Nie będę wchodził w twoje ślady, dając pouczenia, bo takich rzeczy nie wypada robić.

P.S. Czym EL NINO cię tak wkurzył? Czy to kolejna marna prowokacja?
Mrówek
Dodano
06.04.2005 22:47:30
Do Lisowczyk'a:
MetaVirus
Dodano
06.04.2005 22:23:05
brtx:

idallia
Dodano
06.04.2005 20:06:52
Sama prawda ze słów Twoich, Mrówek, płynie – w tamtych czasach ceny modemów były tak niebotyczne, źe trzeba było na takie urządzenia zbierać.
Zanim następny raz zabierzesz się za usiłowanie dosrywania komuś to ...... pomyśl.

PS.
EL NINO – gdy czytam , źe jesteś "...jednym z tych, którzy widzieli rozwój polskiej sieci." to mam jakieś skojarzenia z opowieściami Dziadka z Tygodnika MN – tyle, źe tamte wnuczki są bardziej kumate.
Lisowczyk
Dodano
06.04.2005 20:06:28
gusioo:
Mrówek:
Kompletnie bzdurna ankieta. Niektórym na prawdę się nudzi.... Zwłaszcza, źe EL NINO jest jednym z tych, którzy widzieli rozwój polskiej sieci. Podczas, gdy on widział, jak się to wszystko rozwija, to twórca ankiety zbierał na modem....

Bo to stara *** jest ;) :mrgreen:

brtx
Dodano
06.04.2005 19:45:10
Mrówek:
Kompletnie bzdurna ankieta. Niektórym na prawdę się nudzi.... Zwłaszcza, źe EL NINO jest jednym z tych, którzy widzieli rozwój polskiej sieci. Podczas, gdy on widział, jak się to wszystko rozwija, to twórca ankiety zbierał na modem....

Anonymous
Dodano
06.04.2005 17:52:50
Mrówek:

Anonymous
Dodano
Mrówek:

Anonymous
Dodano
Mrówek
Dodano
06.04.2005 17:49:07
Lisowczyk
Dodano:
01.04.2005 12:04:25
Komentarzy:
20
Strona 1 / 4