czy dobrze kupiłem?Czuję się oszukany!!!
Dziś kupiłem uźywanego kompa:epox 8rda3+ Barton 3200 2*256Ram Twinmos GForce 4 ti4200 hdd samsung 160GB dvdrw Nec 2500 monitor philips lightframe 2 Audigy za wszystko dałem 2000zł.Oszukano mnie?dodam źe sprzęt uźywany
Odpowiedzi: 6
Stahoo:
tylko wg mnie to nei masz bartona 3200 tylko 2500 po OC ... ale to nie zmienia faktu źe tanio :)
Wystarczy zerknąć w Everesta i wiemy wszystko :wink:
tylko wg mnie to nei masz bartona 3200 tylko 2500 po OC ... ale to nie zmienia faktu źe tanio :)
dobry sprzet i tani :)
Troche dziwe źe najpierw dokonujesz zakupu, a potem zadajesz pytanie czy Ciebie nie oszukano.
Mało info podałeś na temat dokładnej konfiguracji, ale patrzałem na Allegro i miej więcej jakbym z takich rzeczy składł config wyszło by +– 2000 zł.
Więc cena wydaje się adekwatna do sprzętu, przy moim załoźeniu źe monitor 17", Ram PC 3200, Grafika 128 MB.
Update`ne się :
IMO dobra kalkulacja sprzedającego, dla kupującego nie jest to rewelacja cenowa.
Poprostu wyceniono ile stoi config i takiej ceny się trzymano.
Mało info podałeś na temat dokładnej konfiguracji, ale patrzałem na Allegro i miej więcej jakbym z takich rzeczy składł config wyszło by +– 2000 zł.
Więc cena wydaje się adekwatna do sprzętu, przy moim załoźeniu źe monitor 17", Ram PC 3200, Grafika 128 MB.
Update`ne się :
IMO dobra kalkulacja sprzedającego, dla kupującego nie jest to rewelacja cenowa.
Poprostu wyceniono ile stoi config i takiej ceny się trzymano.
Tanio.
jak wszystko wszystko co napisales jest w srodku i dziala to nie. Zas jesli nie wszystko jest w srodku i dziala to tak. Tak rowniez jesli wszystko jest w srodku i nie dziala. czyli ok. 66% ze Cie oszukano. Albo ktos mial dobre intencje :P Mogl to byc rowniez sprzet kradziony. Troche za pozno zeby zadawac takie pytania.
Strona 1 / 1