czy coś się dzieje z interią?
Od około tygodnia nie moge zalogowac się na moje konto w interii. Gdy włączam Outlooka to wyskakuje mi błąd. Gdy probuje zalogowac się z przeglądarki to nawet strona się nie otwiera (ponoć nie istnieje), mam tak i na Win i na Linuxie. Czy to jest wina portalu czy mojego sprzetu, bo neta raczej nie.
Odpowiedzi: 6
No tak jak wiekszosc jestem tego samego zdania to cos z Twoim laczem lub ustawieniami bo tak samo jak wielu mi Interia smiga bez zadnego ale w kazdy sposob .....az musialem sprawdzic specjalnie bo z tego portalu oprucz poczty to zadko kozystam...
Uźyj polecenia ping oraz tracert.
Dowiesz się czy pakiety dochodzą i jaka jest ich trasa.
Więcej info na temat poleceń w Cenrtum pomocy i obsługi technicznej.
Po analizie wiciągni wnioski.
Jeśli krzystasz z firewall`a sprawdz na nim czy nie jest zablokowana komunikacja z tym ip/www.
Dodatkowo sprawdz klasyfikator tresci, jeśli w nim zostały wprowadzane jakieś zmiany.
Jeśli masz nałoźone jakieś ograniczenie korzystania z internetu za pomocą softu, sprawdz to takźe.
Gdyby to nie przyniesie rozwiązania moźesz spróbować skontaktować się z Twoim Provider`em i adminem poczty Interia.
Dowiesz się czy pakiety dochodzą i jaka jest ich trasa.
Więcej info na temat poleceń w Cenrtum pomocy i obsługi technicznej.
Po analizie wiciągni wnioski.
Jeśli krzystasz z firewall`a sprawdz na nim czy nie jest zablokowana komunikacja z tym ip/www.
Dodatkowo sprawdz klasyfikator tresci, jeśli w nim zostały wprowadzane jakieś zmiany.
Jeśli masz nałoźone jakieś ograniczenie korzystania z internetu za pomocą softu, sprawdz to takźe.
Gdyby to nie przyniesie rozwiązania moźesz spróbować skontaktować się z Twoim Provider`em i adminem poczty Interia.
Moźe masz jakiś problem z pakietami. Nierzadkie są przypadki, źe internauci mogą wchodzić jedynie na WP i ONET, a inne stronki im nie działają – jednak nie chciałnym rokowac w tej sprawie tak stanowczo, bo być moźe jest jakaś inna – błaha przyczyna problemu. Nie grzebałeś nic w ustawieniach swojej przeglądarki, poza tym jakąją masz IE, Opera, Mozilla :?:
Tak tylko ja nawet na www.poczta.interia.pl nie mogę wejść.
Na Interi jest bardzo fajna stronka jak skonfigurować konto :wink:
Poczta chodzi jak przecinak :D
Poczta chodzi jak przecinak :D
Nie słyszałem nic, aby były problemy ze skrzynkami na Interii. Moi koledzy dwaj mają tam i nic się nie skarzyli, więc to raczej problem w Twoich ustawieniach.
PS. Ta informacja przypomina mi plotkę, źe jakoby WP miała być zamknięta z powodów długów...
PS. Ta informacja przypomina mi plotkę, źe jakoby WP miała być zamknięta z powodów długów...
Strona 1 / 1