człowiek bywa zły, ale ja wierzę w jego dobroć
Prosze pomóźcie mi bo dostane pałe[/b]
Odpowiedzi: 5
A moźna poprzeć to jakimiś przykładami ?? na ile stron ma być to wypracowanie i na kiedy ?? :D
Wspaniały temat IMO , moźna napisać rozprawkę taką,źe profesora/kę powali.
Pisać za Ciebie nie będę , ale nakierować jak to w pewnym sensie Rebe zrobił mogę, ale nie wiem czy zgadzasz się z tezą zawartą w temacie czy nie, bo mozna napisać źe się z tym zgadzasz, ale teź całkowicie temu zaprzeczyć, oczywiście w obu wypadkach podpierając się dowodami tudzieź koniecznie własnymi wnioskami z przykładów róźnych róźnistych
Pisać za Ciebie nie będę , ale nakierować jak to w pewnym sensie Rebe zrobił mogę, ale nie wiem czy zgadzasz się z tezą zawartą w temacie czy nie, bo mozna napisać źe się z tym zgadzasz, ale teź całkowicie temu zaprzeczyć, oczywiście w obu wypadkach podpierając się dowodami tudzieź koniecznie własnymi wnioskami z przykładów róźnych róźnistych
A moze sciagi zrobic na klasowke?
Dobre, Rebe... :) A tak w ogóle, to w czym ewentualnie mamy pomóc :?: :shock: :roll: Napisać wypracowanie na ten temat :?: :lol:
Ułatwię Ci – jezlei nie dostaniesz pomocy to spokojnie moźesz napisac, źe to zdanie jest fałszywe i na wyniki z forum się powołać.
Jeźeli jednak to zrobisz i z rady skorzystasz to oznacza, źe to zdanie jest prawdziwe i nie moźesz o tym napisać na przykład forum powołując się. :wink:
Jeźeli jednak to zrobisz i z rady skorzystasz to oznacza, źe to zdanie jest prawdziwe i nie moźesz o tym napisać na przykład forum powołując się. :wink:
Strona 1 / 1