czesć wszystkim mam pare pytanek
1.czy jest jakiś program do wysyłania dzwonków itp. z kompa na komóre bez kabla?
2.czy mix plus da się zasilić kartą simplus?
3.Jaki jest kod do sprawdzania stanu konta w mixie
Dzięki z góry
Pytam sie was bo to najlepsze forum tu jeszcze nie dostałem odmowy z waszej strony .Jesteście najlepsi
2.czy mix plus da się zasilić kartą simplus?
3.Jaki jest kod do sprawdzania stanu konta w mixie
Dzięki z góry
Pytam sie was bo to najlepsze forum tu jeszcze nie dostałem odmowy z waszej strony .Jesteście najlepsi
Odpowiedzi: 5
Ad.3 Cytuję z folderu Plus GSM:
"...po kaźdym połączeniu stan konta jest aktualizowany, widoczny na wyświetlaczu lub dostępny z menu w zaleźności od modelu telefonu"
Wynika stąd, źe źaden kod nie jest potrzebny.
"...po kaźdym połączeniu stan konta jest aktualizowany, widoczny na wyświetlaczu lub dostępny z menu w zaleźności od modelu telefonu"
Wynika stąd, źe źaden kod nie jest potrzebny.
gabryś:
Endrju:
gabryś napisał bez kabla czyli zapewne chodziło mu o strony internetowe :wink:
a co do 3 pytania masz tutaj z simlusa kody tylko nie wiem czy działają na mixie ale powinny, lub w ksazce telefonicznej masz pozycje stan konta lub saldo ;)
http://www.simplus.pl/simplus/showDoc.do?alias=info_jaktodziala_uslugikrotkimkodem
1.czy jest jakiś program do wysyłania dzwonków itp. z kompa na komóre bez kabla?
Endrju:
1. dla nokii to Logomanager
gabryś napisał bez kabla czyli zapewne chodziło mu o strony internetowe :wink:
a co do 3 pytania masz tutaj z simlusa kody tylko nie wiem czy działają na mixie ale powinny, lub w ksazce telefonicznej masz pozycje stan konta lub saldo ;)
http://www.simplus.pl/simplus/showDoc.do?alias=info_jaktodziala_uslugikrotkimkodem
mam philipsa 162 i nie wiem gdzie to ustawic
hmm co do tego 3 pytania ... to mi sie zdaje, ze to zalezy od telefonu gdzie masz lokalizacje pokazywania ile Ci na koncie zostało ... ja mam w miksie i mi akurat pokazuje na pulpicie ... ale w innych modelach telefonu to pewniestandardowo tak jak w innych sieciach :)
ad 3: Teź nie wiem, ale przecieź napewno jest coś o tym na stronie internetowej plusa. Jeśli nic nie ma, to chyba znaczy źe nie ma takiego kodu
Strona 1 / 1