Czego teraz słuchacie :] ?
Czego w tym momencie słuchacie czytając ten topic ?
Ja piszac go slucham:
The White Stripes – Jolene
pozdrawiam :]
Ja piszac go slucham:
The White Stripes – Jolene
pozdrawiam :]
Odpowiedzi: 20
Papa Roach – Take me
darek_dade:adik154:
Fado – Scierzki Zycia.mp3
Juź mi się ta pisoenka podoba. Jak patrze na tytuły to mi się płakać chce. Ech ten hip hop...
BTW
Adik do której klasy chodzisz?
ja do 2 średniej [te "ścierzki" nie ja przepisałem w ten sposób, tak wygląda oryginalna nazwa :P ]
Base Attack: Nobody listens to techno.
adik154:
Juź mi się ta pisoenka podoba. Jak patrze na tytuły to mi się płakać chce. Ech ten hip hop...
BTW
Adik do której klasy chodzisz?
EL NINO:Ja tez mam 5 z wuefu, ale tak jak i Ty – za trzy gesi i kaczke :mrgreen: .adik154:mam 5 z geografi :P
serio mam 5 :wink: jak Boga kocham nie kłamie. Zapraszam do mnie do budy i pokaźe :wink:
Ja tez mam 5 z wuefu, ale tak jak i Ty – za trzy gesi i kaczke :mrgreen: .adik154:mam 5 z geografi :P
chcech wstyd sie przyznac ale mam 5 z geografi :P Łejj profesor by mnie zabił chyba :P :P :P :P
chcech wstyd sie przyznac ale mam 5 z geografi :P Łejj profesor by mnie zabił chyba :P :P :P :P
Widze zes sie juz poprawil :P :P .coyote_xp:@EL NINO – patrząc na podpis to chodzi o stany zjednoczone.
Pewnie razem z adikiem cieplym moczem sikaliscie na geografie :mrgreen: .
Widze zes sie juz poprawil :P :P .coyote_xp:@EL NINO – patrząc na podpis to chodzi o stany zjednoczone.
Pewnie razem z adikiem cieplym moczem sikaliscie na geografie :mrgreen: .
A jeśli chodzi o te nielegale to jest to album nieoficjalny czyli rozchodzący sie róznoraką drogą :) i tyle,IMHO określenie nielegal jest beznadziejne bo przecieź nieoficjalne tworzenie muzy niejest niczym złym.A oto fragment wywiadu z byłym twórcą nielegali który przeszedł na "zawodostwo" – http://muzyka.onet.pl/mr,1111617,1,424,artykul.html.
Adik na geografie sie nie chodziło :wink:
Zawsze mi sie zdawało ze Toronto to Kanada
Zawsze mi sie zdawało ze Toronto to Kanada
W jakich stanach ? :shock:adik154:Darek u ciebie w stanach...
to znaczy źe są to utwory których nie idzie nigdzie kupić w sklepach. a jaśniej to tak jakbyś sobie nagrał piosenke i puścił w obieg między swoimi kolegami, a nie dał np jakiejś wytwórni i zaczoł sprzedawać. I to właśnie jesrt nielegal (znany teź jako underground hip–hopowy :P ):wink: Oni [kolesie ode mnie z miasta] nagrali cały albumik :)
Fado – Bawie się w Rap.mp3
Fado – Erotyczny Sen.mp3
Fado – Kroku Badziar.mp3
Fado – Meksyk.mp3
Fado – Riposta.mp3
Fado – Skit.mp3
Fado – Szare Dni.mp3
Fado – Zdarza się Raz.mp3
Fado – Zycia Raport.mp3
Darek u ciebie w stanach teź pewnie są takie nielegale :wink: Nigdy nie śłyszałeś?
Fado – Bawie się w Rap.mp3
Fado – Erotyczny Sen.mp3
Fado – Kroku Badziar.mp3
Fado – Meksyk.mp3
Fado – Riposta.mp3
Fado – Skit.mp3
Fado – Szare Dni.mp3
Fado – Zdarza się Raz.mp3
Fado – Zycia Raport.mp3
Darek u ciebie w stanach teź pewnie są takie nielegale :wink: Nigdy nie śłyszałeś?
As I lay dying – The beginning
Adik co to znaczy nie legal hiphop (powaźnie się pytam)
Adik co to znaczy nie legal hiphop (powaźnie się pytam)
Fado–Szare dni (nielegal hip–hop ode mnie z miasta), jak ktoś chce to moge mu przesłac ten kawałek...
Tak z reguły topici takie omijam ale se nabije tym razem. W chwili tej właśnie Red Chot Chili Peppers – Californication.
LL Cool J – Headsprung