Czego teraz słuchacie :] ?
Czego w tym momencie słuchacie czytając ten topic ?
Ja piszac go slucham:
The White Stripes – Jolene
pozdrawiam :]
Ja piszac go slucham:
The White Stripes – Jolene
pozdrawiam :]
Odpowiedzi: 20
Dr.Dre feat. Snoop Dogg – The Next Episode :]] polecam
regedit:Ad@$:...roka...
no właśnie, tego słucham :wink:
To było celowe. Tak samo jak "mam pomysła"
Ad@$:...roka...
no właśnie, tego słucham :wink:
Jak wszyscy to wszyscy. Tu są tytuły
http://www.dziecionline.pl/maluch/piosenki/piosenki.htm a wykonania w p2p :P
Tego nie moźna przegapić. Muzyka najlepsza na o kaźdej porze roka, porze dnia. Jednym słowem gorąco polecam ;)
http://www.dziecionline.pl/maluch/piosenki/piosenki.htm a wykonania w p2p :P
Tego nie moźna przegapić. Muzyka najlepsza na o kaźdej porze roka, porze dnia. Jednym słowem gorąco polecam ;)
a zalaczylem se teraz:
Lacuna Coil – Angel's Punishment
pozdrawiam
Lacuna Coil – Angel's Punishment
pozdrawiam
NEW MODEL ARMY – Orange Tree Roads
nie tyle co odnowiony, tylko nie mam kilku postow z ostatnich dni (remonty)idallia:hmmm... odnowiony topic?? :> Apocaliptyca – One
hmmm... odnowiony topic?? :> Apocaliptyca – One
A samego siebie. Mówiąc ściślej... spiewam :D
darek_dade:adik154:darek_dade:adik154:
Fado – Scierzki Zycia.mp3
Juź mi się ta pisoenka podoba. Jak patrze na tytuły to mi się płakać chce. Ech ten hip hop...
BTW
Adik do której klasy chodzisz?
ja do 2 średniej [te "ścierzki" nie ja przepisałem w ten sposób, tak wygląda oryginalna nazwa :P ]
No to niezłe te liceum skoro masz 5 z geografii i mylisz państwa...
A Ci hiphopowcy to zdają sobie sprawe źe zrobili bład ortograficzny a tytule pisoenki :lol:
kurde no pomyliłem sie, i będe napiętnowany do końca forum i jeden dzień dłuźej :P Ten tytuł tak specjalnie jest napisany.
adik154:darek_dade:adik154:
Fado – Scierzki Zycia.mp3
Juź mi się ta pisoenka podoba. Jak patrze na tytuły to mi się płakać chce. Ech ten hip hop...
BTW
Adik do której klasy chodzisz?
ja do 2 średniej [te "ścierzki" nie ja przepisałem w ten sposób, tak wygląda oryginalna nazwa :P ]
No to niezłe te liceum skoro masz 5 z geografii i mylisz państwa...
A Ci hiphopowcy to zdają sobie sprawe źe zrobili bład ortograficzny a tytule pisoenki :lol:
Charlie Clouser – hello zepp
Obecnie leci – Therese – Time
Odbiornik – Screamer Radio v.0.3.6 :)
Odbiornik – Screamer Radio v.0.3.6 :)
C–Bool – Would You Feel (Flashrider Remix)
C–Bool – Would You Feel (Flashrider Remix)
Ja słucham teraz Winampa i mam wielka prosbe do sluchaczy radia BIS :D moze znacie nazwe utworu [mało popularny]slowa brzmia nastepujaco "oby jak najszybciej przelac na konto do–la–ra" 8)
EL NINO:
P.S. Miales pecha – za szybki wczoraj bylem :mrgreen: .
To mi zaleciało tekstem rewolwerowca na pogrzebie gościa z którym się pojedynkował :D
EL NINO:Co sie przejmujesz ? Kazdemu moze sie zdarzyc :wink: .coyote_xp:No widzę źe przed adminem nic nie umknie :lol: ,chciałem sprawę zatuszować a tu pech :shock: :)
Starośc nie radość :wink:
Co sie przejmujesz ? Kazdemu moze sie zdarzyc :wink: .coyote_xp:No widzę źe przed adminem nic nie umknie :lol: ,chciałem sprawę zatuszować a tu pech :shock: :)
EL NINO:Widze zes sie juz poprawil :P :P .coyote_xp:@EL NINO – patrząc na podpis to chodzi o stany zjednoczone.
Pewnie razem z adikiem cieplym moczem sikaliscie na geografie :mrgreen: .
No widzę źe przed adminem nic nie umknie :lol: ,chciałem sprawę zatuszować a tu pech :shock: :),ale to wszystko przez te błyndy bo musiałem sie 2x wylogować źeby posta zmienić bo coś się chrzaniło.
j Ale za to ja mam 3 z gegry a co do tego sikania to raczej to drugie :wink: :)