Czcionka zmieniła się na pochyłą..
Odpowiedzi: 6
-
[quote=Żółty]To akurat WinRar, ale każdy jeden paker spakuje mocno pliki reg bo to zwykłe tekściaki a te rewelacyjnie sie pakują.[/quote] No tak ale czcionki po rozpakowaniu zajmują ponad 70MB, a pliczek ściągnięty ze stronki 2.21KB --------- ](*,) pomyłka z mojej strony, miałem folder o nazwie "Fonts" na pulpicie wypakowało mi do tego folderu, myślałem, że tez spakowałeś czcionki, ale to pomyłka z mojej strony, dwa archiwa rozpakowały mi się do jednego folderu. --------- Żółty działa, wszystko wróciło do normy, dzięki serdeczne :)
-
[quote=Żółty]Ściągnij [url]http://zolty_123.republika.pl/fonts.zip[/url], rozpakuj i scal z rejestrem pliki reg tam zawarte. Przed scaleniem wyeksportuj sobie te trzy klucze, które od siebie wyeksportowałem czyli HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontMapper i HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes Klucze są wyeksportowane ze stanu "po zainstalowaniu Windowsa" - czyli z pliku %windir%\Repair\software[/quote] Spoko już robię, tylko powiedz mi czym kompresujesz pliki ? bo archiwum elegancko jest spakowane.
-
[quote=malolat_]A może użyć programu do plików które zostały już usunięte z komputera, a programik je przywróci?[/quote] wydaje mi się, że to to samo jeżeli nałożyłem czcionki z innego systemu, program odzyskał by mi czcionki które też musiałbym kasować, ale konfiguracji nie.