Czarny Ekran

Witam wszyskich internautów, którzy mam nadzieje mi pomogą. Otóź jest to bardzo dziwny według mnie problem. I dotyczy monitora. Mam sprzęt Celeron 333 Mhz Monitor Hunday jakaś tam płyta główna ze starym AMIBIOSEM i riva 128 ZX. Nie powiem wam wszystkich dancych bo ten sprzęt jest u mojego taty w pracy. Otóź przy włącząniu kompa nie uruchamia się monitor. Ale gdy wyłącze kompa i odczekam 3 sekundy monitor zaskakuje. Nie wiem o co chodzi. Odnosze teź wraźenie źe nie włączają się inne podzespoły komputera. Wiem źe napewno nie jest to wina Karty Graficznej i Monitora. Poniewaź te 2 rzeczy sprwadzałem na innym kompie i wszystko było cycuś glancuś. Myślę, źe w biosie jest coś nie tak. Ale niestety nie znam dobrze ang. I w instrukcji płyty nie znalazłem nic odpowiadającego mojemu problemowi. Proszę o przysyłanie odpowiedzi nawet za rok bo ten temat ciągnie się juź 3 lata. A wiem źe niektórzy zniechęcają się patrząc na datę nadania wiadomości z góry dziękuję.

Problem nie związany z windowsem xp – to czemu umieściłeś topic w dziale windows xp????
Przenoszę do sprzęt, sterowniki.
SLAY3R

Odpowiedzi: 2

Jak zimny lut ???
A zasilacz jest chyba dobry bo drugi dysk podpinałem do tego kompa. Na moje to płyta główna chociaź nie jestem pewien moźe jakieś ustawienie w biosie ???
zulusnet
Dodano
25.03.2004 16:07:56
Zasilacz za slaby ? Zimny lut ? Ten monitor tak ma ?
EL NINO
Dodano
24.03.2004 23:34:14
zulusnet
Dodano:
24.03.2004 23:03:18
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1