Cyfra plus
Czy mozna miec Cyfre Plus na dwa odbiorniki TV. Chodzi mi oto czy nie bede musiał ogladac na drugim TV tego co leci na pierwszym :wink:
Odpowiedzi: 6
durnotki wy moje :D:D:D:D wszystko da sie zrobic.... googlarka wynalazla cuś co się zwie "......."""* czyli mowiac normalnie PIRACTWO!
* ktoś chce to niech szuka – wskazówek tego typu na forum nie będzie. To tak jak adres strony z serialem rozbity na kawałki.
Rebe
* ktoś chce to niech szuka – wskazówek tego typu na forum nie będzie. To tak jak adres strony z serialem rozbity na kawałki.
Rebe
Ze jak :?: To programy w tym (...) przestawia sie w tej czarnej skrzynce :?: A to chyba ze tak, to wtedy oczywscie ze sygnal leci ten sam...ale kicha...dobrze ze nie mam Cyfry :D
Setman:Czyli nie moźna ogladac dwoch roznych programów :( ?
Nie – program ustawiony w tunerze, a podział na odbiorniki następuje za nim – np. przez 'złodziejkę" Euro.
Czyli nie moźna ogladac dwoch roznych programów :( ?
Cos Ci sie popierdzielilo TicTac. Na dwoch odbiornikach ogladasz ten sam program z talerza skoro jest tylko jeden tuner.
Dziwne pytanie, a niby czemu miało by tak być :?: Masz pod Cyfre podłaczone dwa odbiorniki i one sobie odbieraja ten sygnal a Ty mozesz na kazdym z odbiornikow zmieniac programy. Nie ma tam ze jak na jednym odbiorniku odbierasz Polsat to na drugim tez...
Strona 1 / 1