CUBE 2 – kto qma zakończenie :D ?
hehe troche głupi topic ale jak dla mnie powaźny :DD ;) [a moze powaźny topic a ja głupi jestem :D ;)]
Zwracam sie do tych co oglądali film CUBE 2 i qmają końcówke bo nie mam pojecia o co chodzi.
Jakbyście mi wytłumaczyli od tego momenty co tą blądynke na koncu obudzili :DDD
hehe jaki denny topic ;)
z góry thx I POZDRAWIAM :)
Zwracam sie do tych co oglądali film CUBE 2 i qmają końcówke bo nie mam pojecia o co chodzi.
Jakbyście mi wytłumaczyli od tego momenty co tą blądynke na koncu obudzili :DDD
hehe jaki denny topic ;)
z góry thx I POZDRAWIAM :)
Odpowiedzi: 16
Ja tylko dodam, ze jak obejrze 10 raz to podam dokładnie minuty w ktorych to widac:)
:shock: :shock: :shock: :shock:
Ok wiadomo ;) ale z tymi workami to aź mnie zatkało ;) :D :D :D (chyba yakieś motywy z wojska) ;)
Dobra, topic zamkniety yuz czata nie bendziem robić :)
Dajem grabe na zgode i na brofarka :)
i nie kłócim sie wiecej :DDDDD ;)
pozdrawiam :)
Ok wiadomo ;) ale z tymi workami to aź mnie zatkało ;) :D :D :D (chyba yakieś motywy z wojska) ;)
Dobra, topic zamkniety yuz czata nie bendziem robić :)
Dajem grabe na zgode i na brofarka :)
i nie kłócim sie wiecej :DDDDD ;)
Te, KoRnik! Jeszcze jeden Pan i będzie automatycznie BAN :lol:
Jakiś dziwny link zapodałeś, nic tam dojrzeć nie mogę. Że niby, co tam się dzieje. Trza ukarać kogoś. Jeszcze raz przejrzę i pomyślę. Ach łapię, zapewne o Slayera Ci chodzi. To załatwione :lol: :P
Co do wyroku, to źartów nie będzie. Worki masz ukręcone :mrgreen:
Jakiś dziwny link zapodałeś, nic tam dojrzeć nie mogę. Że niby, co tam się dzieje. Trza ukarać kogoś. Jeszcze raz przejrzę i pomyślę. Ach łapię, zapewne o Slayera Ci chodzi. To załatwione :lol: :P
Co do wyroku, to źartów nie będzie. Worki masz ukręcone :mrgreen:
Hmmmm z Moderatorem nie bede zadzierał :D ;)
...ale wejdź se Pan na
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=13050&postdays=0&postorder=asc&start=0
i zobacz se pan yakie yaya Panie aligator ;) [chyba wiadomo o co chodzi]
bo yakąś krytyke widze :/
...i tym oto postem wydałem na siebie wyrok śmierci... ;)
...ale wejdź se Pan na
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=13050&postdays=0&postorder=asc&start=0
i zobacz se pan yakie yaya Panie aligator ;) [chyba wiadomo o co chodzi]
bo yakąś krytyke widze :/
...i tym oto postem wydałem na siebie wyrok śmierci... ;)
Qrde ale yaya – domyślam się źe wam gadulec wysiadł źe czata tu uskuteczniacie :?: :!:
Qrde ale yaya – POWAZNIE ?
technogirl a mozesz podac w ktorych miejcach miej wiecej da sie do zauwaźyć bo od 15 minut porownuje motywi i cos nie moge dać rady :D
Pozdrawiam :)
technogirl a mozesz podac w ktorych miejcach miej wiecej da sie do zauwaźyć bo od 15 minut porownuje motywi i cos nie moge dać rady :D
Pozdrawiam :)
Obydwie czesci są extra! W drugiej te załamania czasu są bomba! Ale hmm zauwazyliscie tam pewnien szczegól ze ta czarna japonka czy chinka ma najpierw inne buty a potem znowu inne:P hmmp przebieralnia w cube? :D
Obydwie czesci są extra! W drugiej te załamania czasu są bomba! Ale hmm zauwazyliscie tam pewnien szczegól ze ta czarna japonka czy chinka ma najpierw inne buty a potem znowu inne:P hmmp przebieralnia w cube? :D
Druga częśc jest bardzo podobna to pierwszej. Teź grupka ludzi nie znających się (lecz w jakiś sposób powiązanych ze sobą) zostanie zamknięta w tych pomieszczeniach. Jak zwykle jeden świrus musi być :D występują nowe motywy pomieszczeń i nowy sposób wyjscia z tej "kostki" reszty nie bede zdradzał bo straciłabyś "cały smak" oglądania.
Ale WindA bardzo polecam drugą część skoro podobała Ci sie pierwsza :)
Pozdrawiam (miłego oglądania) ;)
Ale WindA bardzo polecam drugą część skoro podobała Ci sie pierwsza :)
Pozdrawiam (miłego oglądania) ;)
Pierwszą widziałam. Dobry film.Ale się namęczyli zanim się zorientowali, w czym są...
Drugiej części nie widziałam. O czym jest ?
Drugiej części nie widziałam. O czym jest ?
taaaaaaaa 1 teź świetna. Jedne z lepszych filmów jakie oglądałem :D
pozdo :)
pozdo :)
zajebisty jest tak jak 1 czesc!! eh musze go sobie zaraz sciagnac i obejrzec jeszcze raz :)
hehe DZIEKI bo ten film yest nieźle zakręcony :D
Pozdrawiam :)))
Pozdrawiam :)))
o ile pamietam chodz dawno ogladalem, to wydawalo mi sie iz robili oni ekperymenty na ludziach i ta jedna laska przeszla je, udalo sie jej wydostac ale niestety zeby nie powiedziala o tym nikomu musiala zginac
hehe ;)
nieeee lepiej nieeee ;)
pozdrawiam ;)
nieeee lepiej nieeee ;)
pozdrawiam ;)
KoRnik:
hehe jaki denny topic ;)
Te, KoRnik :!: To moźe usunąć, jak denny topic :?: :wink:
Strona 1 / 1