Ctrl + v nie dziala mimo ze dalem kopiuj :–/

mam w2k. przed chwila mialem niezle schizy z kompem:

1.po pierwsze nie moge nic nigdzie wkleic ctrl + v nie dziala , w menu prawokliku tez nie ma opcji wklej mimo ze wczesniej daje kopiuj :evil: szlag mnie zaczyna trafiac o co tu chodzi??

2. jakby tego bylo malo to przy logowaniu wyskoczyl mi komunikat ze moje haslo wygasnie za 14 dni i czy chce je zmienic :? ze o co chodzi? mam uprawnienia administratora w systemie czy to jest z tym zwiazane?

wiem ze to niby forum o XP ale licze na wyrozumialosc :wink:

Odpowiedzi: 7

Uźyj programu Schowek. http://www.dobreprogramy.com/index.php?dz=2&t=41&id=513 8)
boczi
Dodano
03.05.2004 17:54:25
Poza opisanym powyźej u mnie dodatkowo jeszcze nie otwierają się linki w nowych oknach. Jesli link jest normalny to się otwiera ...
Po resecie znika, lecz pojawia się znowu.
Znajdzie się gdzieś jakiś guru co to rozszyfruje?

Anonymous
Dodano
03.05.2004 05:32:45
FlaQs:
z IE do paint'a moge skopiowac ale z IE do notepad'a juz nie...

a co do formata to niedlugo sie chyba przeniose na 2k3 wieci tak chyba trzeba bedzie zrobic :mrgreen:

Tak , oczywiście źe sformatowanie jest lekarstwem. Takim samym jak przejście na w2k3 przy braku pomysłów na rozwiązania problemów z w2k – będzie moźe nie łatwiej, ale na 100% śmieszniej.
Rebe
Dodano
25.04.2004 17:56:28
z IE do paint'a moge skopiowac ale z IE do notepad'a juz nie...

a co do formata to niedlugo sie chyba przeniose na 2k3 wieci tak chyba trzeba bedzie zrobic :mrgreen:
FlaQs
Dodano
25.04.2004 13:45:54
To se formatuj... Ja to nawet lubię robić... Oczywiście kolegom :mrgreen: :twisted:
Pawek
Dodano
25.04.2004 13:40:28
dobra haslo juz zalatwione ale z tym kopjowaniem jest gorzej. robilem tak jak napisales znaczy lopatologicznie i tez nie pomaga. nic nie dziala: klawiatura czy myszka a nawet przyciskami szybkiego dostepu na pasku narzedzi... jakas padaczka i tyle... a moze by tak format c: :mrgreen:
FlaQs
Dodano
25.04.2004 13:23:31
Nie wiem jak to jest dokładnie w Win 2000, ale z pewnością podobnie. Więc od końca:

AD.2. W Panelu sterowania powinna gdzieś być sekcja zarządzania komputerem i tam w części traktującej o uzytkownikach wejdź do właściwości swojego konta i zaznacz 'hasło nie wygasa' lub jakos podobnie.

AD.1. Czasami opcja CTRL+V faktycznie nie działa, bo nic nie zostało skopiowane (mimo źe wcisnęliśmy CTRL+C). Czasami trzeba robić łopatologicznie, czyli zaznaczać tekst, klikać go prawym, wybierać kopiuj, a później prawym na obszar, gdzie chcemy wkleić i wybieramy wklej. Jest to spowodane tym, źe te skróty w danym programie są nieskonfigurowane.
Pawek
Dodano
25.04.2004 13:17:03
FlaQs
Dodano:
25.04.2004 12:55:15
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1