Ctrl + Alt + Delete nie działa.
Nie wiem co się stało ale przestała mi działać kombinacja Ctrl+Alt+Delete. Wyłączyłem kiedyś kompa a gdy włączyłem juź nie kombinacja działała. Zna ktoś powód i jego rozwiązanie. Jeźeli gdzieś juź to na forum było to proszę o linka bo ja nic nie znalazłem.
Odpowiedzi: 12
no tez moze bcBobi:
W gpedit.msc – przystawka zasad grupy, tylko w wersji Professional.
W gpedit.msc – przystawka zasad grupy, tylko w wersji Professional.
Gdzie to jest??sh@dow:
Sprawdź w Group Policy –> User Configuration –>Administrative Templates –>System –>CTRL+ALT+DEL Options, jak masz ustawione.
el_chupacabbras:
Nie wiem co się stało ale przestała mi działać kombinacja Ctrl+Alt+Delete. Wyłączyłem kiedyś kompa a gdy włączyłem juź nie kombinacja działała. Zna ktoś powód i jego rozwiązanie. Jeźeli gdzieś juź to na forum było to proszę o linka bo ja nic nie znalazłem.
Miałem to samo! wystarczy uzyc tego programu registry mechanic 5.1 saknuje rejestr bo to jest jego wina. gwarantuje ze [poprawi ci taze szybkosc kompa i błedy rejestru. 8) 8)
el_chupacabbras:
wygląda to tak:
Usuń menedźera zadań – nie skonfigurowane
Usuń opcję zablokuj komputer – nie skonfigurowane
Usuń opcję zmień hasło – nie skonfigurowane
usuń wylogowanie – nie skonfigurowane
Co sądzicie??
Ustaw
Usuń menedźera zadań – wyłączone
Wiekie dzieki Wiciuw :–)
Pojawil mi sie dzis ten sam problem co w temacie.
Jakis proces blokowal taskmgr i na dodatek pochlanial mi 99% zasobow :|
ale ubilem drania Process Explorerem
Jeszcze raz dzieki
Pojawil mi sie dzis ten sam problem co w temacie.
Jakis proces blokowal taskmgr i na dodatek pochlanial mi 99% zasobow :|
ale ubilem drania Process Explorerem
Jeszcze raz dzieki
sprawdz hijackthis jakie procesy Ci chodza,
prawie napewno masz jakis syf i to Ci blokuke, zastapienie menadzera zadan innym programem nie rozwiazuje problemu, a jedynie go maskuje
prawie napewno masz jakis syf i to Ci blokuke, zastapienie menadzera zadan innym programem nie rozwiazuje problemu, a jedynie go maskuje
Ściągnij sobie http://www.sysinternals.com/Files/ProcessExplorerNt.zip i w opcjach zaznacz, źeby zastąpił standardowego menadźera.
moźe jakiś syf go blokuje??
zrób sobie skan systemu jakimś antyvirem.
zrób sobie skan systemu jakimś antyvirem.
Bobi:
Działa jak w uruchom wpiszesz taskmgr, albo prawym na zegarek i menadzer zadań?
Jeśli nie to prawdopodobnie w systemie masz jakieś robactwo, kilka podobnych tematów na forum się przewinęło.
Jeśli w ten sposób zadziała to sprawdź klawiature.
Kiedy w uruchom wpisuje to mi wyskakuje komunikat źe jakiś inny program z niego korzysta i się nie włącza.
Natomiast kiedy na zagarku zaznaczam to mi nic się niedzieje dokładnie tak samo jak po kombinacji ctrl+alt+delete
sh@dow:
Sprawdź w Group Policy –> User Configuration –>Administrative Templates –>System –>CTRL+ALT+DEL Options, jak masz ustawione.
wygląda to tak:
Usuń menedźera zadań – nie skonfigurowane
Usuń opcję zablokuj komputer – nie skonfigurowane
Usuń opcję zmień hasło – nie skonfigurowane
usuń wylogowanie – nie skonfigurowane
Co sądzicie??
Działa jak w uruchom wpiszesz taskmgr, albo prawym na zegarek i menadzer zadań?
Jeśli nie to prawdopodobnie w systemie masz jakieś robactwo, kilka podobnych tematów na forum się przewinęło.
Strona 1 / 1