Coś mi sie stało z komputerem(pomoze mi ktoś)
Zrobilam system i zainstalowalam wszysko tak jak zawsze i niewiem czemu mam teraz okropnie spowonionego kopa,gdy kopiuje cos z plyty to mi kopiuje ok 7,8min a przedtem ta sama plyte kopiowalo mi w 5 min,a najgorsze jest to ze jak cos nagrywam z predkoscia 10x to tak mam zmulonego kompa ze muzyka ktora slucham jest tak spowolniona ze sie nieda sluchac(a przedtem moglam nagrywac z predkoscia 24 i nic mi sie nie dzialo).Prosze pomuzcie mi jakos(wczesniej tak nie mialam,mam atlona 2500+box a karte radeona 9200–128(i 256ram)Prosze pomuzcie mi.Dziekuje wszyskim za jakakolwiek pomoc.
Odpowiedzi: 14
O kurde...:) sory niedoczytałem
adik154:
jeśli masz chipset VIA to wgraj najnowsze sterowniki,,, kolega tak miał jak nie wgrywał.
:arrow:
(...)lila:
(...)wielkie dzieki jest juz wszysko ok
jeśli masz chipset VIA to wgraj najnowsze sterowniki,,, kolega tak miał jak nie wgrywał.
lila:
gusioo wielkie dzieki jest juz wszysko ok,jestem ci przeogromnie wdzieczna.jescze raz DZIEKUJE :D(oczywiscie dziekuje takze wszyskim ktozy starali mi sie pomoc)
Miło, źe się na coś przydałem ;)
gusioo wielkie dzieki jest juz wszysko ok,jestem ci przeogromnie wdzieczna.jescze raz DZIEKUJE :D(oczywiscie dziekuje takze wszyskim ktozy starali mi sie pomoc)
poszukaj w kierunku : trojany , wirusy ..czasem po samym formacie kiedy xp jest bez zadnych aktualizacji moze zlapac jakiegos syfa
lila:
napewno moge to odinstalowac,nic mi sie z kompem nie stanie(przedtem z tym mi smigal z komputer)
Spokojnie, system sam zainstaluje ten kanał po ponownym starcie systemu.
napewno moge to odinstalowac,nic mi sie z kompem nie stanie(przedtem z tym mi smigal z komputer)
Usuń Pomocniczy kanał i uruchom ponwnie komputer.
sa zainstalowane i pio zmienione na dma
Jaki system zainstalowany.
Zainstalowałaś stery do płyty głównej.
Menadzer urządzeń i sprawdz jak pracują dyski i napędy,moźe są w PIO zamiast DMA.
Zainstalowałaś stery do płyty głównej.
Menadzer urządzeń i sprawdz jak pracują dyski i napędy,moźe są w PIO zamiast DMA.
niemam ale przedtem tez niemialam(u ciebie zawsze ale ja wczesniej niemialam takich problemow )
ach lila......... moj komp zawsze sie muli przy przgrywaniu plyt.moze mialas inny prog. do przegrywania albo inne plyty, predkosc chyba nie jets istotna, jak sie muli to przy kazdej tak samo[chyba]
Masz zainstalowanego SP2?
Strona 1 / 1