cos dla pocwiczenia cierpliwosci
Odpowiedzi: 19
jak czegoś nie rozumiecie walić do mnie na gg 2341349 podpowiem wam :P
Ukey:Windolar:To nie dla mnie zabardzo rece mi sie trzesa (chyba od przepicia, albo od w......), doszłem do 2 kroku a potem musiałem zapalic :wink:
Zapalic ale co papierosa czy zapalke :lol: :?:
Jasne ze papierosa ale zeby odpalic musiałem miec zapałke :D
Windolar:To nie dla mnie zabardzo rece mi sie trzesa (chyba od przepicia, albo od w......), doszłem do 2 kroku a potem musiałem zapalic :wink:
Zapalic ale co papierosa czy zapalke :lol: :?:
Przeliczenie dostawy firmy Herlitz (długopisy, zeszyty, okładki i inne pierdy szkolne) złoźonej z 300 róźnych artykułów na 10 paletach – to dopiero trzeba mieć cierpliwość i nerwy ze stali, chociaź kostke teź spróbuje zrobić.
Pracownicy przyjęcia towaru lekko nie mają...
8)
Pracownicy przyjęcia towaru lekko nie mają...
8)
To nie dla mnie zabardzo rece mi sie trzesa (chyba od przepicia, albo od w......), doszłem do 2 kroku a potem musiałem zapalic :wink:
Męczylem sie z tym od 18 i doszlem tylko do 6 kroku i koniec :cry: Juz mi sie odwidziala takowa kostka :D
widzialem juz to kiedys na akuku.pl, jednak po kilku probach i porazkach dalem sobie spokoj :wink:
ja kiedyś się w to bawiłem a dziś juź zrobie to w kilka mi nut bez instrukcji :P Nawet to fajnie wygląda a potem fajnie się pali
ale tylko 11 zaresjstrowanych
VAT będzie od marca.
miniq:głupota nie zna granic :)
Kiedy będzie ten 22% VAT na neta ??
Bodaj od maja tego roku...
Troszke zeszlismy z tematu, trza zakonczyc ta dyskusje bo Panowie M beda zli :wink:
Tak na marginesie na forum jest teraz 31 uzytkownikow i nikt nic nie pisze – czyzby kazdy ukladal zapalki ?? :wink:
głupota nie zna granic :)
miniq:Wiesz, źe to jest bardo prawdopodobne!!! :idea:
Wiem – jeszcze wielu szfagrow politykow nie jest obsadzonych na zadnym stolku...
miniq:Przecieź juź chca opatentować kaźdy rodzaj placka babuni, tak zeby dana babka miala wyłaczne prawo do jego wypieku :wink:
Najwieksza bzdura jaka slyszalem, to to, ze chcieli wprowadzic podatek od powietrza dla turystow przebywajacych w gorach :lol:
Wiesz, źe to jest bardo prawdopodobne!!! :idea:
Przecieź juź chca opatentować kaźdy rodzaj placka babuni, tak zeby dana babka miala wyłaczne prawo do jego wypieku :wink:
Przecieź juź chca opatentować kaźdy rodzaj placka babuni, tak zeby dana babka miala wyłaczne prawo do jego wypieku :wink:
miniq:U mnie od kiedy weszła UE* są nowe standarty zapałek wszystkie są jednakowe :P
* to źart
taaa niedlugo powstanie specjalna Komisja Kontroli Zapalek, ktora bedzie w losowo wybranych kioskach sprawdzac czy aby zapalki nie odbiegaja od tych norm :D To bedzie cos w stylu kontroli paliw :)
miniq:U mnie od kiedy weszła UE* są nowe standarty zapałek wszystkie są jednakowe :P
* to źart
taaa niedlugo powstanie specjalna Komisja Kontroli Zapalek, ktora bedzie w losowo wybranych kioskach sprawdzac czy aby zapalki nie odbiegaja od tych norm :D To bedzie cos w stylu kontroli paliw :)
U mnie od kiedy weszła UE* są nowe standarty zapałek wszystkie są jednakowe :P
* to źart
* to źart
miniq:E tam poproś admina o ograniczenie transferku do 2 kbps i bedziesz mial taki test w calym necie :D
Musialbym byc naprawde zdesperowany... :D
A wracajac do kostki to probowalem to zrobic na "standardowych" zapalkach Ruchu, ale tam kazda ma znacznie inna grubosc(niektore sa 2 razy ciensze od innych :shock: ) i zrobienie niej z nich graniczy z cudem...
E tam poproś admina o ograniczenie transferku do 2 kbps i bedziesz mial taki test w calym necie :D
Strona 1 / 1