Co zrobić aby system Wind XP Prof. stał się legalny?
Czy wystarczy kupić np. wersję oem i zmienić nr seryjny istniejącej na kompie wersji Windy na ten legalny i juź będzie po wszystkim??
Chodzi mi dokładnie o to czy moźna np. kupić wersję dedykowaną do Dell (jest ich duźo na allegro) i zmienić ten nr jak napisałem wyźej???
czy ktoś próbował to robić?
Chodzi mi dokładnie o to czy moźna np. kupić wersję dedykowaną do Dell (jest ich duźo na allegro) i zmienić ten nr jak napisałem wyźej???
czy ktoś próbował to robić?
Odpowiedzi: 7
Moźe i fajnie, ale na Twoim miejscu to bym się jednak zastanowił co wypisujesz. Przez grzecznośc wskaźę, źe to są bzdury.
Po pierwsz nie ma OEM–ów za 900zł, po drugie uźycie klucza od DELL–a, bez takiego komputera nieczym nie rózni się od tego co robisz dzisiaj.
Kwestię dokonywania aktualizacji podeprę moją ulubioną zlotą myslą kwestionującą Twoje umiejetności w złodziejskim fachu.
Żeby nie było nieporozumień – temat zamykam, bo Twój kłopot nie jest problemem z czymkolwiek innym niź podejściem do źycia.
Po pierwsz nie ma OEM–ów za 900zł, po drugie uźycie klucza od DELL–a, bez takiego komputera nieczym nie rózni się od tego co robisz dzisiaj.
Kwestię dokonywania aktualizacji podeprę moją ulubioną zlotą myslą kwestionującą Twoje umiejetności w złodziejskim fachu.
Żeby nie było nieporozumień – temat zamykam, bo Twój kłopot nie jest problemem z czymkolwiek innym niź podejściem do źycia.
Rebe:
MarcinX – a jesteś pewnien, źe numer dla DELL–a wejdzie ? – To raz, a dwa nawet jeźlei to pewnei będzie RTM,a w konsekwencji tylko krytyczne będą dosepne.
misfit – kupić w sklepie i przestać rźnąc głupa.
fajnie rebe tylko źe winda kosztuje 900 pln a ten z della moźna kupić za powiedzmy 200 zeta (pareset % róźnicy)
dodatkowa nie chcę instlować windny od początku!!! tylko dzięki "sprytnym" programom :D zmienić nr seryjny i tyle. szukam drogi która będzi najmniej wyboista :lol:
Rebe:
MarcinX – a jesteś pewnien, źe numer dla DELL–a wejdzie ? –
Tak Rebe :wink:
Powinien zaskoczyć.
Sam niedawno sprawdzałem :P
Chodzi o klucz ,czy płytka zaskoczy to juź inna inkszość .
Dyskutujemy czysto teoretycznie :wink:
MarcinX – a jesteś pewnien, źe numer dla DELL–a wejdzie ? – To raz, a dwa nawet jeźlei to pewnei będzie RTM,a w konsekwencji tylko krytyczne będą dosepne.
misfit:
mi chodzi najbardziej o to aby bez problemów korzystać z witryny ms update i źeby system był wykrywany przy pomocy narzędzia microsoftu jako legalny.
Tak.
mi chodzi najbardziej o to aby bez problemów korzystać z witryny ms update i źeby system był wykrywany przy pomocy narzędzia microsoftu jako legalny.
Moźesz zrobić co Ci się podoba, ale legalny na 100% będziesz wówczas jeśli do tej wersji dla komputera Dell będziesz miał ten komputer z którym ten system został zakupiony
Strona 1 / 1