Co z tym fantem?

Przy próbie instalacji dowolnego programu taki komunikat systemu: http://rapidshare.com/files/36031002/bez_tytu__322_u.bmp.html

Odpowiedzi: 2

Używasz Ulead Photoimpact 11 ? Domyslnie otwiersza obrazy w tym programie a jemu brakuje właśnie tego pliku (u32Prod.dll). Przeinstaluj aplikację i/albo ustaw inny program jako domyślną przeglądarke zdjęc.
voytas
Dodano
09.06.2007 13:39:27
Przerób to na jakiegoś jpga (np w paincie -> zapisz jako i wybierz jpeg ) i wrzuć na normalny serwer hostowania obrazków typu imageshack albo inny fotosik bo nie każdemu się będzie chciało ściągać ...
Żółty
Dodano
09.06.2007 02:27:57
  • victorinox 10.06.2007 14:56:59

[quote=Żółty]Przerób to na jakiegoś jpga (np w paincie -> zapisz jako i wybierz jpeg ) i wrzuć na normalny serwer hostowania obrazków typu imageshack albo inny fotosik bo nie każdemu się będzie chciało ściągać ...[/quote] Tu masz rację -pomyliłem hosting-ale w Twoim poście (przyklejony) napisałeś że pozostałe przypadki relokacji bibliotek należy rozpatrywać indywidualnie. Powiedz w takim razie co jest Tobie potrzebne żeby zdiagnozować powód błędu.? Do VOYTAS: nie chodzi o Photoimpact (Ulead Video Product 10 np działa dobrze) do zwykłego otwierania jpg/bmp itp używam Ashampo jako domyślny. Chyba problem leży gdzieś indziej

• Żółty 10.06.2007 15:18:46

[quote=victorinox]Tu masz rację -pomyliłem hosting-ale w Twoim poście (przyklejony) napisałeś że pozostałe przypadki relokacji bibliotek należy rozpatrywać indywidualnie. Powiedz w takim razie co jest Tobie potrzebne żeby zdiagnozować powód błędu.? [/quote] Ale związku tu nie ma z przyklejonym tematem ... Zrobileś co komunikat sugerował ?? Tzn przeinstalowałeś aplikację do otwierania/podglądu obrazków ?? Bo ewidentnie widać, że brakuje biblioteki dll. Możesz probować [url=http://www.google.com/search?q=u32prod.dll]ściągnąć[/url] to brakujące u32prod.dll (i wkleić bądź do %windir%\System32 bądź do lokalizacji programu eviewer.exe wymienionego w komunikacie) ale nie wiem czy ściągniesz właściwą wersję do progamu przez Ciebie uzywanego ...

victorinox
Dodano:
09.06.2007 01:55:50
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1