Co z tym fantem?
Odpowiedzi: 2
-
[quote=Żółty]Przerób to na jakiegoś jpga (np w paincie -> zapisz jako i wybierz jpeg ) i wrzuć na normalny serwer hostowania obrazków typu imageshack albo inny fotosik bo nie każdemu się będzie chciało ściągać ...[/quote] Tu masz rację -pomyliłem hosting-ale w Twoim poście (przyklejony) napisałeś że pozostałe przypadki relokacji bibliotek należy rozpatrywać indywidualnie. Powiedz w takim razie co jest Tobie potrzebne żeby zdiagnozować powód błędu.? Do VOYTAS: nie chodzi o Photoimpact (Ulead Video Product 10 np działa dobrze) do zwykłego otwierania jpg/bmp itp używam Ashampo jako domyślny. Chyba problem leży gdzieś indziej
-
[quote=victorinox]Tu masz rację -pomyliłem hosting-ale w Twoim poście (przyklejony) napisałeś że pozostałe przypadki relokacji bibliotek należy rozpatrywać indywidualnie. Powiedz w takim razie co jest Tobie potrzebne żeby zdiagnozować powód błędu.? [/quote] Ale związku tu nie ma z przyklejonym tematem ... Zrobileś co komunikat sugerował ?? Tzn przeinstalowałeś aplikację do otwierania/podglądu obrazków ?? Bo ewidentnie widać, że brakuje biblioteki dll. Możesz probować [url=http://www.google.com/search?q=u32prod.dll]ściągnąć[/url] to brakujące u32prod.dll (i wkleić bądź do %windir%\System32 bądź do lokalizacji programu eviewer.exe wymienionego w komunikacie) ale nie wiem czy ściągniesz właściwą wersję do progamu przez Ciebie uzywanego ...