co z grafiką ????

Witajcie. Mam pytanko dot. karty graficznej. CHYBA...:) Składam kompa na jakimś Epoxie ( nówka KT 600 ) i na grafice uźywanej GF 4 MX 440. Problem dotyczy instalacji sterowników do tej NVidii. Po instalacjui jakiegokolwiek sterownika – czy to z płyty, czy najnowszego serii 61...komputer resetuje się praktycznie tuź po załadowaniu pulpitu. Nie wyświetla tła, nie moźna wejśc w ustawienia grafiki. Próbowałem zainstalowac starszy sterownik 21.83. Niby wszystko ok, a sladu po sterowniku nie ma. Na windowsowch sterach teź dziwnie chodzi, obraz płyta. Grafika dotąd była całkiem sprawna, bo "opiekowalem" się komputerem, w którym była zainstalowana. Czy to wina karty ???Ktoś coś wie ? czekam na info i pozdrawiam wszystkich

Odpowiedzi: 3

Tak. Przynajmniej powinien być AGP po instalacji Service Packa Vii..Chyba nawet najnowszy SP. Nie chcę kombinowac z Hyperionem. bo jakieś cyrki potrafi odstawić.
Co do kwestii zasilacza...hmm...teź biorę pod uwagę, ale zastanawia mnie przy tym fakt, źe karta wariuje TYLKO po instalacji sterownika. Więc co ? zwiększa się pobór prądu ?? Hmmm....Pamięci ?? Nic, rozkrecę i zakrecę pudło ponownie.
THX
Dodano
11.10.2004 22:21:27
Sorry, ale się zapytam czy masz zainstalowany w systemie sterownik AGP ?
McScr@by
Dodano
11.10.2004 19:30:12
Zasilacz nie wyrabia lub pamięci. Sprawdź na innym komputerze tą karte, oraz zbadaj zasilacz miernikiem.
spiderko
Dodano
11.10.2004 18:03:28
THX
Dodano:
11.10.2004 17:20:06
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1