co wylacza usluge Symantec Proxy

Nagle podczas surfowania cos wylaczylo Usluge Symantec Proxy. Jeszcze nie wlaczylem jej automatycznego uruchamiania bo to obejscie a nie rozwiazanie problemu :D Ktos ma jakis pomysl co jest przyczyna?

Odpowiedzi: 5

Obiecalem a teraz nie wiem czy moge bo to strona jednej z naszych poludniowych gmin :shock:
Koncept mi gasnie...
trzepaq
Dodano
23.08.2005 14:05:49
Nic, blad: usługa Symantec Network Proxy zakończyła niespodziewanie działanie.
Wieczorem sprawdze historie polaczen w scianie i podrzuce stronke.
Dalaby mi zona XXX :lol: :lol: :lol:
trzepaq
Dodano
22.08.2005 13:13:45
Rozumiem wszystko, ale lubie jak sytuacja jest jasna i nikt nie musi informacji od pytających wyciągać.
Niektóre tematy niestety wyglądają jak przesłuchanie... autora, na forum jesteś na tyle długo, źe chyba Tobie tego tłumaczyć nie trzeba.
Zauwazyłeś ze rzecz się dzieje na konkretnej stronie www to podajesz jej adres (chyba ze to jakie XXX :wink:)
W logach nawet ciut więcej szczegółów nie znajdziesz ?
Bobi
Dodano
22.08.2005 12:56:53
W logach jest czysto, jedyne bledy to wylaczenie ww uslugi – 3 razy i wyglada na to, ze zawsze przy wizycie na konkretnej stronie. Zaden problem Bobi :) Zwyczajnie nie wierze w samoistne akcje podejmowane przez poszczegolne aplikacje, a ze nie przypominam sobie ingerencji w harmonogram zadan w stylu: co pewien czas wylaczaj SymProxy, szukam odpowiedzi bo zjawisko na typowe nie wyglada :wink:
trzepaq
Dodano
22.08.2005 12:50:11
Nie rozumiem za bardzo czemu ma słuźyć owy temat. Mamy zabawić się we wróźbiarstwo ?
Skoro usługa została wyłączona jednorazowo to co za problem ją załączyć ? Co innego gdyby takie zachowanie stało sie normą, wtedy moźna troszke pogdybać.

Nie masz jakiego badziewia w systemie ?
Przeglądnij podgląd zdarzen.
Bobi
Dodano
22.08.2005 12:28:30
trzepaq
Dodano:
22.08.2005 10:51:49
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1