co wy na ten komp?
tak jak w temacie co uwazacie o tym kompie i ocencie go Komputer VOBIS DIGITAL MX 3061E MEDIA CENTER ze strony www.vobis.pl??
pozdr
pozdr
Odpowiedzi: 6
–=MC=–:
tak jak w temacie co uwazacie o tym kompie i ocencie go Komputer VOBIS DIGITAL MX 3061E MEDIA CENTER ze strony www.vobis.pl??
pozdr
Trzymaj się daleko od Vobis–a. W Vobisie kupuje redachtor, a poza tym kiepskie kompy składają za full kasy.
No zgadza się, bajere mają i potrafią na nią naciagnąć "biednych" ludzi.
Bo w kościele na mszy w niedziele lepiej sąsiadkom powiedzieć źe się kupiło VOBISA niźli kiegoś składaka.
Hmmm, slogany całkiem fajne, ale Vobis tak ma :D
Vobis Digital MX Media Center to specyficzne połączenie nowoczesności, aktualnych trendów ciekawego i intrygującego wzornictwa. Praca i rozrywka, dźwięk i obraz, fakty i wyobraźnia. Zaskoczą Cię mozliwości zaproponowanych rozwiązań,olbrzymie spektrum zastosowań,oraz bogactwo funkcji.Wszystkie te lementy tworzą nową, wsaniałą jakość domowego centrum multimedialnego,edukacji i rozrywki dla calej rodziny.
Hmmm, slogany całkiem fajne, ale Vobis tak ma :D
A wtrące jeszcze... Mi sie wydaje, źe Vobis to jest sklep dla ludzi z wiosek, takich co przyjeźdzają do duźego miasta do hipermarketu na zakupy, nie orientuja się w cenach, a źe ładnie to wygląda to kupują, myslać źe robią dobry interes. Na tym Vobis bazuje, bo nie spotkałem nikogo jeszcze "mistaowego, co by jakiś zestaw w Vobisie kupował.
Aź mnie ciarki przechodza jak czytam o komputerach z Vobisa. Taki komputer, za takie pieniądze... 3GHZ, 256mb ramu i dysk 80GB... dajta spokój
Ładnie to to wygląda, ale nic poza tym, za takie pieniądze skompletujesz sobie lepszy sprzet w wiekszości komputerowych sklepów.
Strona 1 / 1