Co warto przywiesc z USA :):) ??
Siema!!
Wlasnie siedze w USA i sie zastanawiam co warto przywiezc z tad do polski. Czy np: konsole PS2, Xbox, beda dzialac na polskich telewizorach?? Jak z zgodnoscia kart telewizyjnych? Jak jest z kamerami? Laptopy i inne urzadenia do kompa to wiem co i jak :).
Jezeli ktos wie cos na ten temat, bylbym bardzo wdzieczny za odpowiedz.
Pozdrawiam
Shpak!
Sory za pisownie, ale nie mam polskich znakow na klawiaturze :D!!
Wlasnie siedze w USA i sie zastanawiam co warto przywiezc z tad do polski. Czy np: konsole PS2, Xbox, beda dzialac na polskich telewizorach?? Jak z zgodnoscia kart telewizyjnych? Jak jest z kamerami? Laptopy i inne urzadenia do kompa to wiem co i jak :).
Jezeli ktos wie cos na ten temat, bylbym bardzo wdzieczny za odpowiedz.
Pozdrawiam
Shpak!
Sory za pisownie, ale nie mam polskich znakow na klawiaturze :D!!
Odpowiedzi: 8
Over:thx za poparcie.
Mój kumpel teź pojechał do stanów =/ będzie(a nawet jest juź od 17go) tam 2 mechy z kawałkiem... takim to dobrze :> kupił bym se xboxa jakbym tam był
XBOX fajna sprawa, fajne gierki........ ;)
Z ameryki za bardzo nie ma co... ale za to z Polski moźna wywieźć kamień :D :D
P.S. Czy ktoś pamięta "Polski kamień" z filmu Miś? :D :D
P.S. Czy ktoś pamięta "Polski kamień" z filmu Miś? :D :D
Chcesz przywieźć coś z późniejszym zamiarem sprzedania tego w Polsce? Czy chcesz po prostu czymś poszpanować?
Yol!
Heheheh ziemie przywioze ale w butach :D:D, tutaj nie ma sie czym chwalic przedewszystkim bo przyjechalem pracowac i robie praktycznie 16h dziennie i naprawde chce wiedziec co sie oplaca :) przywiezc:)!
Pozdro one more time :)
I Thx za odpowiedzi!!
Heheheh ziemie przywioze ale w butach :D:D, tutaj nie ma sie czym chwalic przedewszystkim bo przyjechalem pracowac i robie praktycznie 16h dziennie i naprawde chce wiedziec co sie oplaca :) przywiezc:)!
Pozdro one more time :)
I Thx za odpowiedzi!!
thx za poparcie.
Mój kumpel teź pojechał do stanów =/ będzie(a nawet jest juź od 17go) tam 2 mechy z kawałkiem... takim to dobrze :> kupił bym se xboxa jakbym tam był
adik154
Szanuje Cie czlowieku, ale wez troszke na looz!
Over bez kontekstu ustosunkowal sie centralnie do tematu postu – a przyznam sie ze i mi sie wydawal taki "szczeniacki" (nie chce oczywiscie obrazac autora teamtu) – taki wiesz – "jade do stanow HAHAHA, wiec wy miejcie tego swiadomosc i powidzcie mi jesczze co sobie mam przywiezc & gnijcie sobie dalej w tej polsce" Poza tym to dzial O Wszystkim, wiec autor musi byc gotowy na kazdego rodzaju odpowiedz...
Takze te bardziej irracjonalne.
Wiec troszke loozu, poza tym Ty nie jestes tu od opieprzania wiec wiec... no ;)
A z USA najlepeiej przywiezc kupe dolarow i kupowac na miejscu – czyli w Europie.
Czego sobie oraz Wam zycze ;) 8)
Szanuje Cie czlowieku, ale wez troszke na looz!
Over bez kontekstu ustosunkowal sie centralnie do tematu postu – a przyznam sie ze i mi sie wydawal taki "szczeniacki" (nie chce oczywiscie obrazac autora teamtu) – taki wiesz – "jade do stanow HAHAHA, wiec wy miejcie tego swiadomosc i powidzcie mi jesczze co sobie mam przywiezc & gnijcie sobie dalej w tej polsce" Poza tym to dzial O Wszystkim, wiec autor musi byc gotowy na kazdego rodzaju odpowiedz...
Takze te bardziej irracjonalne.
Wiec troszke loozu, poza tym Ty nie jestes tu od opieprzania wiec wiec... no ;)
A z USA najlepeiej przywiezc kupe dolarow i kupowac na miejscu – czyli w Europie.
Czego sobie oraz Wam zycze ;) 8)
Over:najlepiej przywieź kawałek ziemi, taki 2x2 lub większy. im więcej osób tak zrobi tym mniejsza będzie ameryka :>
a przepraszam czemu miała słuźyć twoja wypowiedź :?: :?: znowu miała spowodować zejście z tematu na źecz jakiejś dziecinady :?: :?: Moze sam sobie poleć na Antarktyde i troche lodu przywieź :!: :?: Jak nie masz do powiedzenia nic sęsownego na temat to mozesz sobie darować pisanie. Będzie lepiej dla nas i dla ciebie.
Ogólnie to sprzęt komputerowy opłaca sie przywieźć np Karty Graficzne, muzyczne, gry na PC (potem moźna z zyskiem np n allegro odsprzedać") no i oczywiście opłaca sie ubrania kupić tam (najlepiej takie w stylu SKATE bo tam to jest tańsze i fajniejsze (niektóre źeczy) niź u nas [maskra zebym za fajne spodnie b3 lub masa musiał 180 zł dać :twisted: )
najlepiej przywieź kawałek ziemi, taki 2x2 lub większy. im więcej osób tak zrobi tym mniejsza będzie ameryka :>
Strona 1 / 1