Co to za usluga i co daje?
Witam.
W Updates przeczytałem o możliwości pobrania "Usługi wyszukiwania systemu Widows 4.0 dla systemu Windows XP(KB940157).Co to za usługa i na czy polega?
#-o :rolleyes:
Odpowiedzi: 2
Mówiąc w skrócie niepotrzebne badziewie, bo normalnie wystarzy wcisnąć F3 i masz uruchomione wyszukiwanie. A w jednym i w drugim przypadku człowiek i tak musi napisać czego szuka bo komputer nie jasnowidz. Miałem to zainstalowane. Denerwujące nieco było bo przeszkadzało - funkcje te same co w F3 z ta różnica że systemowe nie zagraca paska startu. Decyzja należy do ciebie. Ja miałem i zrezygnowałem. Za dużo nipotrzebnych fajerwerków.
[B]Nazwa pliku:[/B] WindowsSearch-KB940157-XP-x86-plk.exe
[B]Wersja:[/B] 940157
[B]Artykuły Bazy wiedzy (KB):[/B] KB940157
[B]Data wydania:[/B] 2008-06-03[/B]
[B]Język:[/B] Polski
[B]Opis[/B]
Program WS4 umożliwia błyskawiczne wyszukiwanie informacji na komputerze. Za pomocą programu WS4 można znajdować i przeglądać dokumenty, wiadomości e-mail, pliki muzyczne, fotografie i inne elementy na komputerze. Pełny opis tej technologii zawiera artykuł z bazy wiedzy KB940157.
Uwaga Proces instalacji programu WS4 automatycznie uaktualnia usługę Wyszukiwanie z pulpitu systemu Windows w wersji 2.6 lub nowsze wersje technologii Windows Search. Użytkownicy systemu Windows XP z zainstalowaną usługą Wyszukiwanie z pulpitu systemu Windows w wersji starszej niż 2.6 muszą przed zainstalowaniem programu WS4 usunąć tę wersję za pomocą narzędzia Dodaj lub usuń programy w Panelu sterowania.
Ten plik do pobrania jest przeznaczony tylko dla systemu Microsoft Windows XP z dodatkiem Service Pack 2 lub nowszym. Aby pobrać program Windows Search 4.0 dla innych obsługiwanych wersji systemu Microsoft Windows, zobacz sekcję Pliki pokrewne poniżej.
[size=4][I]Opis pochodzi ze strony: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=55C18CB3-C916-4298-ABA3-5B98904F7CDA&displaylang=pl[/I][/size]
Strona 1 / 1